احمدرضا بسیج در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به سالروز حماسه ۹ دی و سالروز شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، اظهار کرد: در روز ۹ دی ملت ایران، با بصیرت و ولایتمداری خود تمامی نقشهها و توطئههای دشمنان را خنثی کردند و حماسهای دیگر آفریدند، از طرفی ۹ دی نماد بصیرت، وحدت و روز میثاق با شهدا است که باید همواره زنده نگه داشته شود.
وی بیان کرد: حماسه مردمی ۹ دی برنامهریزی غرب را بینتیجه گذاشت و نشان داد حضور مردم در صحنه بینظیر است.
بسیج افزود: اساسا یکی از جلوهها و جنبههایی که یک مومن انقلابی مجاهد میتواند داشته باشد، بصیرت است که در کلام امام راحل و مقام معظم رهبری، ضرورت دستیابی به بصیرت بیان شده است.
بسیج بصیرت را سیره سردار شهید سلیمانی و رمز پیروزی ۹ دیماه دانست و تصریح کرد: بصیرت به معنای آگاهی علمی، انسجام و وحدت ملی و دشمن شناسی است، اکنون که سردار در میان ما نیست باید به سیره این شخصیت بزرگوار توجه کنیم.
وی با اشاره به اینکه فتنههای مختلفی در کشور رخ داد، گفت: در برابر فتنهها، بصیرت مردمی ایجاد شد، به طوری که در فتنه ۸۸ بسیاری از خواص، نتوانستند به درستی حقیقت را دریابند در این میان مردم نشان دادند ولایتمدار هستند و به خوبی از پس این بحران بیرون آمدند که خوشبختانه پیروزی نصیب نظام جمهوری اسلامی شد.
رئیس بسیج اساتید استان با بیان اینکه رمز پیروزی و نقطه عطف وصیتنامه شهید سلیمانی ولایتمداری و ولایت محوری است، بیان کرد: در وصیتنامه سردار سلیمانی این ویژگی مهم بسیار پررنگ مطرح شده است، بنابراین آنچه مهم بوده و توانسته پیروزیهایی را نصیب کشور کند بصیرت است که وجود آن موجب ولایتمداری و ولایتمحوری میشود.
وی تاکید کرد: مسلما زمانی که مردم با تمام درایت در اموری ورود پیدا میکنند پیروزیهایی نصیب نظام جمهوری اسلامی میشود، بنابراین مردم باید نسبت به انقلاب و جامعه خود همواره در صحنه حضور داشته باشند و مراقبت کافی صورت گیرد و بدانند که نباید هیچ عاملی مانع از دست دادن بصیرت شود.
بسیج افزود: ضمن توصیههای بسیار ارزشمند این شهید بزرگوار به تمامی اقشار جامعه، در این میان به مسئولان کشور توصیه کردهاند که از فرمانهای این مرد بزرگ یعنی مقام معظم رهبری پیروی کنید.
رئیس بسیج اساتید استان یادآور شد: مکتب حاج قاسم سرمایه بزرگ فرهنگی، سیاسی، نظامی، اخلاقی و اجتماعی و مهمتر از همه مکتب مقاومت، ایثارگری و شهادتطلبی است، از طرفی مکتب حاج قاسم، مکتب امام حسین (ع) و شهادت است که این شهید بزرگوار با فداکاری و ایثارگری خود برای تمامی نسلهای انقلاب درسهای بسیار بزرگی بر جای گذاشتند.
وی گفت: سرباز امام زمان شدن همان سرباز دین شدن است، هرکسی که به هر نحوی دین را در حوزه های مختلف یاری کند سرباز دین نیست بلکه سرباز امام زمان است، از طرفی برای اینکه سرباز امام زمان شویم نخست باید مسئولیت خود را بشناسیم و به جایگاه و موقعیت خود توجه کنیم تا کاری که در خور و شایسته است را بتوان انجام داد.
بسیج خاطرنشان کرد: متاسفانه آنگونه که باید و شاید به وصیتنامه شهید توجه نشده که آنچه مهم بوده عمل کردن و پای کار ایستادن است، در صورتی که به وصیتنامه شهید سلیمانی توجه شود پیشرفتهای بسیاری حاصل خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات