• دوشنبه / ۸ دی ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99100805799
  • خبرنگار : 71457

عصائب اهل الحق: حمله به سفارت آمریکا احتمالا کار گروه‌های مرتبط با واشنگتن است

عصائب اهل الحق: حمله به سفارت آمریکا احتمالا کار گروه‌های مرتبط با واشنگتن است

جنبش عصائب اهل الحق عراق احتمال داد که گروه‌های مرتبط با آمریکا، اقدام به حملات راکتی به سفارت این کشور کرده باشند تا اوضاع عمومی را برهم زده و انگشت‌ اتهام را به سمت حشد شعبی و گروه‌های مقاومت در این خصوص نشانه بگیرند.

به گزارش ایسنا، به نقل از المعلومه، محمود الربیعی، عضو دفتر سیاسی جنبش عصائب اهل الحق گفت که گروه‌های مقاومت اگر در حملات و هدف قرار دادن سفارت آمریکا دست داشتند، هراسی از اعلام موضع خود نداشتند.

وی افزود: تمامی راکت‌هایی که سفارت را هدف قرار دادند، هیچ یک از گروه‌های مقاومت مسئولیت شلیک آنها را برعهده نگرفتند و اینکه سفارت از این حملات آسیبی ندید. تمامی این‌ها گواهی بر وجود گروه‌های مرتبط با آمریکا است که آمریکا آنها را به تحرک وامی‌دارد و این گروه‌ بوده‌اند که سفارت را هدف قرار دادند.

الربیعی خاطرنشان کرد: هدف از این اقدامات، متهم کردن حشد شعبی و ایجاد یک توجیهی برای آمریکا جهت اقداماتش و ماندن در عراق است. آمریکا در این مساله شکست خورد و گواه آن، آگاهی افکار عمومی از بازی آمریکا است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha