• دوشنبه / ۸ دی ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99100805730
  • خبرنگار : 50175

رئیس اداره آموزش‌وپرورش اشترینان:

پژوهشگران در توسعه اجتماع نقش بسزایی دارند

پژوهشگران در توسعه اجتماع نقش بسزایی دارند

ایسنا/لرستان رئیس اداره آموزش‌وپرورش اشترینان گفت: پژوهشگران در توسعه اجتماع نقش بسزایی دارند.

امیر صارمی در مراسم تقدیر از فرهنگیان پژوهشگر برگزیده استانی و کشوری که امروز هشتم دی‌ماه برگزار شد، برتری دو سال پیاپی منطقه اشترینان و کسب رتبه اول در بین شهرستان‌ها و مناطق استان را یادآوری کرد و از نظر تعداد نیروهای پژوهشگر، اشترینان را در قیاس با سایر شهرستان‌های بزرگ استان، در رده بالاتر دانست.

وی به جایگاه و اهمیت نظام جمهوری اسلامی ایران، به بحث پژوهش و پژوهش محوری و نام‌گذاری هفته‌ای با این عنوان اشاره کرد و پرتلاش بودن، نقاد، حساس، دقیق، خلاق، به‌روز بودن و برنامه‌ریز را، از ویژگی‌های پژوهشگران عنوان کرد.

صارمی تأکید کرد: نتیجه پژوهش، رشد و توسعه دستگاه مربوطه و رشد و توسعه دستگاه‌های اجرایی کشور منجر به رشد و توسعه جامعه می‌شود که در این بین، نقش مهم پژوهشگران در توسعه اجتماع، بر کسی پوشیده نیست.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش اشترینان فعالیت‌های پژوهشی منطقه اشترینان را حول سه محور عمده (بحث درس پژوهی، شهید پژوهی و اقدام پژوهی) عنوان کرد که به لطف خداوند، فرهنگیان این منطقه در بحث اقدام پژوهی در استان و کشور مطرح هستند.

وی شروع اقدام پژوهی را از محل کار، زمانی که پژوهشگران در محل کار و فعالیت خود، احساس مسئله و یا مشکلی می‌کنند، عنوان کرد و افزود: این اولین قدم در مسیر اقدام پژوهی بوده چراکه پژوهشگر هرکجا که ضعفی احساس نماید به دنبال حل آن مشکل و برطرف کردن آن است.

صارمی اضافه کرد: شناسایی مشکل و مسئله و همچنین حل آن، نیاز به توصیف وضعیت موجود دارد و چگونگی رسیدن از وضعیت مشکل‌دار به وضعیت مطلوب و تعیین هدف، قدم دوم اقدام پژوهی است.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش اشترینان مرحله بعدی فعالیت‌های پژوهشی را، جمع‌آوری اطلاعات که در اصطلاح، گردآوری اطلاعات اولیه نامیده می‌شود برشمرد و بیان کرد: گردآوری اطلاعات اولیه در قالب مصاحبه، مشاهده و یا پرسش‌نامه، محقق یا پژوهشگر در اختیار جامعه قرار می‌دهد.

وی قدم بعدی را تجزیه‌وتحلیل اطلاعات انجام گرفته، ریشه‌یابی مشکل توسط محقق و بررسی عواقب احتمالی، معرفی کرد و افزود: می‌بایست در این راستا نتایج احتمالی بررسی شده، چند راه حل متصور گردد و با انتخاب بهترین آن‌ها، نتیجه مطلوب، حاصل شود.

صارمی با اشاره به بیان سختی کار و فعالیت پژوهشی، آن را فعالیتی طاقت‌فرسا عنوان کرد و جامعه‌ای را توسعه‌یافته و رو به رشد دانست که به کارهای پژوهشی اهمیت می‌دهد که قطع به‌یقین، در جامعه‌ مذکور، قدر و منزلت محقق و پژوهشگر، بالاست.

گفتنی است در پایان این جلسه از پژوهشگران برتر استان و کشور، تقدیر و مقاله فرهنگی منطقه اشترینان فاطمه شیرویه، در کنفرانس بین‌المللی روانشناسی، مشاوره و علوم تربیتی، برگزیده و از وی جهت شرکت در سمیناری پیرامون همین موضوع در کشور گرجستان، دعوت به‌عمل‌آمده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha