• دوشنبه / ۸ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99100805640
  • منبع : باشگاه دانشجویان

دومین جلسه فیزیک‌نشینی دانشگاه تهران برگزار می شود

دومین جلسه فیزیک‌نشینی دانشگاه تهران برگزار می شود

انجمن علمی دانشجویی دانشکده فیزیک دانشگاه تهران، دومین جلسه فیزیک‌نشینی خود را با حضور پروفسور کامران وفا برگزار می کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جلسه با حضور پروفسور کامران وفا از دانشگاه هاروارد ـ یکی از برجسته‌ترین اساتید فیزیک نظری جهان و نظریه پرداز در زمینه نظریه ریسمان، به صورت پرسش و پاسخ برگزار می‌شود.

جلسه فیزیک‌نشینی روز سه‌شنبه ۹ دی‌ماه ساعت ۱۷:۳۰ به صورت زنده از طریق آپارات به آدرس https://www.aparat.com/utsap/live و فضای اسکای روم به لینک https://www.skyroom.online/ch/mmshafiei/utsap برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان می توانند سوالات کتبی خود را تا پایان روز دوشنبه از طریق سایت انجمن (http://sap.ut.ac.ir/vafa-question) در بخش فیزیک‌نشینی بنویسند یا در زمان پخش جلسه در آپارات، در بخش نظرات مطرح کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha