عطیه زارع آرندی، دربارۀ فیلم «جاهای خالی پر شود» به ایسنا، گفت: سال ۱۳۹۷ جشنوارۀ سینما حقیقت اعلام کرد که جلسات پیچینگ را برای ارائه طرح به سرمایهگذار خارجی برگزار میکند. من هم در یکی از این جلسات شرکت کردم و خوشبختانه بعد از شش ماه پژوهش، به طرحی رسیدم که توانست نظر سرمایهگذاران بلژیکی و سوئیسی را جلب کند، اما به دلیل تحریمها، در نهایت با همکاری مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، توانستم فیلم را به مرحله فیلمبرداری برسانم و بسازم.
وی با اشاره به اینکه همکاری با کشورهای خارجی موجب شد، کار از مراحل اولیه با ساختار بینالمللی و به صورت اصولی پیش برود، ادامه داد: حدود دو سال فیلمبرداری «جاهای خالی پر شود» طول کشید و توانستم کار را به چهاردهمین جشنوارۀ بینالمللی سینما حقیقت برسانم که خوشبختانه مورد توجه داوران نیز قرار گرفت.
این مستندساز خاطرنشان کرد: «جاهای خالی پر شود»، دربارۀ سه نسل از زنان یک خانواده است؛ مادربزرگ، مادر و دختربچهای که طلاق در قالب یک اتفاق بیرونی وارد زندگی آنها میشود و شرایط آنها را تغییر میدهد.
زارع آرندی، با اشاره به علت مهاجرت خود به تهران، گفت: من برای ادامه تحصیل به تهران آمدم اما شرایط جغرافیایی و دسترسی آسانتر به منابع نیز در این تصمیم بیتأثیر نبود. در حال حاضر هزینۀ تدوین یک فیلم مستند بسیار بالاست و طبیعی است که یک فرد بهتنهایی و بدون حمایت نهادها و استفاده از منابع آنها نمیتواند فیلم بسازد.
این مستندساز با یادی از زاون قوکاسیان، مدرس و منتقد سینمای اصفهان، ادامه داد: زاون به ما یاد داد که منتظر هیچ اتفاقی نمانیم. او دست ما را میگرفت و به نهادهای مختلف معرفی میکرد تا از تمام امکانات اصفهان برای فیلمسازی استفاده کنیم و این در شروع کار من خیلی تأثیرگذار بود و با افتخار، شاگرد «زاون» هستم.
کارگردان مستند «جاهای خالی پر شود» در پایان خبر داد: امسال نیز در جلسۀ پیچینگ چهاردهمین جشنواره سینما حقیقت شرکت کردم و طرحی را ارائه دادم که خوشبختانه مورد استقبال قرار گرفت. اکنون این طرح در مرحلۀ پژوهش است و دو سرمایهگذار نیز برای حمایت از آن اعلام آمادگی کردهاند.
انتهای پیام
نظرات