به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آذرطیف، در این متن سعی شده، راه کارهایی را برای کاهش مصرف انرژی در بخش روشنایی سوله عرضه نماییم.
مصرف برق برای تامین روشنایی حدود ۱۵% از مصرف کل انرژی الکتریکی و در ساعات اوج مصرف ۲۵% آن را شامل میشود. پس واضح است که صرفه جویی در این زمینه کمک شایانی به کاهش هزینه ها خواهد داشت. در ادامه به چند مورد از راه های کاهش مصرف برق اشاره خواهیم کرد:
۱. استفاده از محصولات با حداکثر بهره نوری(لومن بر وات)
همان گونه که در مقالات پیشین بیان شده است، در حال حاضر محصولات روشنایی LED یا دیود نوری بالاترین بهره نوری در حدود ۱۶۰ لومن بر وات را دارند و این در حالی است که نسل قبلی محصولات حداکثر روشنایی ۹۰ لومن بر وات را دارا بوده اند. این نکته باعث شده تا با توان کمتر به نور بیشتری رسیده و تعداد کل تجهیزات مورد استفاده کاهش یابد.
۲. ویژگیهای محیطی
الف. نوع پوششی دیواره ها و سقف: در هنگام ساخت سوله ها باید به این نکته توجه شود که در صورتی که از پوشش های سفید و براق استفاده شود در حدود ۸۰ % نور از سطح مورد نظر بازتاب شده اما اگر در همین مورد از پوششی تیره و کدر استفاده شود بازتاب نور حدود ۱۰% کاهش مییابد.
ب. ارتفاع پروژکتورهای روشنایی و چراغهای سوله ای: به صورت کلی هر محصول یک بازه فاصله ای ایده آل برای نصب دارد، اگر این ارتفاع کمتر از حد ایده آل باشد تمرکز نور زیاد میشود و در نتیجه محدوده پوششی کم شده و باز هم نیاز به تعداد بیشتری چراغ داریم و همینطور اگر ارتفاع بیش از حد زیاد باشد نور پروژکتور به شدت پخش می گردد و میزان کمتر از استاندارد به سطح نور می رسد.
ج. ایجاد محدوده روشنایی: از راه های بسیار کاربردی برای محل قرارگیری نورافکنها کاربری آن نقطه میباشد. برای مثال بدیهی است که میزان نور مورد استفاده در سایت اصلی تولید با نور انبار تفاوت بسیاری دارد.
۳. استفاده از نور خورشید
در صورتی که اقدامات لازم در زمان ساخت لحاظ شود میتوان در طول روز از نور خورشید بهره زیادی جست و مصرف را کاهش داد.
۴. نگهداری سیستم روشنایی
نگهداری تجهیزات روشنایی از اهمیت بسیاری برخوردار است. از مهمترین اقدامات تمیز کردن پروژکتورهای روشنایی در بازه های زمانی مشخص میباشد.
چراغ سوله ای اس ام دی شرکت روشنایی آذرطیف با توان ۱۲۰ وات و رفلکتور با زاویه ۶۰ درجه از گزینههای مطلوب برای روشنایی سوله و کارگاه های صنعتی به صورت متمرکز میباشد.
ویژگیهای چراغ صنعتی آویز ۱۲۰ وات
. استفاده از چیپ ال ای دی برند کری آمریکا با بهره نوری Illuminance) ۱۴۰) لومن بر وات در چراغ کارگاهی ۱۲۰ وات.
. استفاده از جدیدترین تکنولوژی هیت سینک که با بهکارگیری پرههای آلومینیوم آنادایز شده در چراغ کارگاهی باعث بهبود در انتقال حرارت شده است.
. ضریب توان بالای ۹۰ (PF > ۰.۹۰) و جریان مصرفی کمتر از ۶۰۰ میلی آمپر که این موضوع از اهمیت ویژهای برای کارخانه هایی با کنتور جریان محدود برخوردار است. همچنین چراغ کارگاهی اس ام دی شرکت روشنایی آذرطیف میتواند جایگزینی برای لامپ های متال سدیم با رویکرد رفع محدودیت جریان کارخانجات به کار رود.
. استفاده از دیفیوزرهای تایوانی در این چراغ سوله ای برای کاهش خیرگی نور و بالابردن سلامت نور در جهت رعایت اصول ارگونومی و سلامت محیط کار.
. مجهز به سیم محافظ ارت (Ground Wire) طبق استاندارد کالاهای الکتریکی.
. چراغ کارگاهی اس ام دی ۱۲۰ وات شرکت روشنایی آذرطیف دارای ۲ سال گارانتی معتبر این شرکت می باشد.
موارد مصرف چراغ صنعتی کارگاهی LED
. روشنایی متمرکز سوله های تولیدی و صنعتی.
. روشنایی طولی خطوط تولید با عرض کمتر از ۵ متر و از ارتفاع بیش از ۶ متر.
. روشنایی سالن های ورزشی مختص ورزش های رینگی.
. روشنایی متمرکز فروشگاه ها از ارتفاع بیش از ۳ متر.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات