• یکشنبه / ۷ دی ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۸
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99100705051
  • خبرنگار : 30054

نکات مهم قبل از خرید نرم افزار حسابداری

نکات مهم قبل از خرید نرم افزار حسابداری

یک مدیر یا حسابدار حاذق و کاردان همواره به دنبال پیدا کردن روشی برای بهبود عملکرد و سرعت بخشیدن به کارهاست.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام گروه نرم افزاری معین، همانطور که می دانید یکی از بهترین راهکارها برای انجام امور مالی، استفاده از نرم افزار حسابداری است.

سوالی که شاید ذهن شما را درگیر نموده باشد این است که چه نرم افزار حسابداری خوب است یا برای خرید نرم افزار حسابداری باید چه فاکتورهایی را در نظر گرفت؟ در ادامه با ما همراه باشید تا پاسخ این سوالات را بدست آورید:

در ابتدا ببینید چه مقدار می خواهید برای خرید نرم افزار حسابداری، بودجه صرف کنید؟

بعد از اینکه این موضوع را به درستی برای خود حل کردید، باید به سراغ نکاتی بروید که در ادامه آنها را برایتان شرح می دهیم ...

پشتیبانی و آموزش خوب پس از فروش

همیشه به یاد داشته باشید که اگر بهترین نرم افزار حسابداری دنیا را با بالاترین قیمت هم خریداری کنید اما پشتیبانی خوبی نداشته باشد، آن نرم افزار مناسب کسب و کار شما نیست و به قول معروف "یک جایی کارتان را لنگ می گذارد".

همیشه باید به فکر فردای خود هم باشید و در نظر بگیرید که ممکن است به هر دلیلی این نرم افزار دچار مشکل شده و نیاز به تعویض، رفع مشکل یا ارتقاء داشته باشد. بنابراین برای خرید نرم افزار حسابداری به پشتیبانی آن و خدماتی که پس از فروش ارائه می دهند، توجه کنید.

نکته دیگر اینکه نباید به سادگی به تعریف و تمجیدهای فروشندگان نرم افزار حسابداری در مورد پشتیبانی آن، اعتماد کنید بلکه باید با پرس و جو و تحقیق از سایر خریداران به تایید این موضوع برسید.

قیمت ملاک انتخاب خوبی نیست

هیچوقت کیفیت را فدای کمیت نکنید! اگر فکر می کنید که نرم افزارهای ارزان قیمت بسیار مناسب هستند، سخت در اشتباهید چرا که هر چیز ارزانی خوب نیست و ارزانی دلیل بر خوب بودن آن نرم افزار نمی‌باشد. هستند نرم افزارهایی که در ابتدای خرید بسیار ارزان و مناسب بوده اما با گذشت زمان متوجه می شوید که نیاز به افزونه یا هزینه نصب و... دارند.

پس در هنگام خرید نرم افزار حسابداری به این نکته دقت کنید که قیمت ملاک خوب بودن نرم افزار نیست، یعنی نه ارزان بخرید و نه گران. نرم افزاری را بخرید که در عوض خدمات، پشتیبانی و... هزینه دریافت نماید، نه بیشتر و نه کمتر.

قابلیت بروز رسانی و آپدیت منظم

این ویژگی یکی از مهمترین نکاتی ست که قبل از خرید نرم افزارهای حسابداری باید به آن توجه کنید و از آن اطمینان حاصل کنید. منظور از قابلیت بروز رسانی و توسعه پذیری یعنی امکان افزودن قابلیت‌های جدید به نرم‌افزار بدون تغییرات عمده در معماری و پایه نرم افزار وجود داشته باشد و یا در صورت بروز مشکل یا اختلال در نرم افزار بتوان مشکل را از پشتیبانان نرم افزار حسابداری پیگیری کرد.

در نهایت کارشناسان موارد را اصلاح کرده و نسخه ای جدید از نرم افزار حسابداری را ارائه خواهند داد، که با نصب آن کلیه مشکلات رفع خواهند شد.

سادگی و کاربر پسند بودن

یک اصل مهم دیگر که باید قبل از خرید نرم افزار حسابداری بدانید، توجه به رابط کاربری آن است. در واقع شما این نرم افزار را تهیه می‌کنید که سرعت عملتان بالا برود نه اینکه درگیر سروکله زدن با پنل‌های آن شوید. همچنین باید بدانید که اگر کاربری نرم افزار حسابداری شما ساده و روان باشد دیگری نیازی به استخدام چندین حسابدار ندارید و امور با سرعت بالا انجام می شود.

نرم افزاری که کاربری سخت و پیچیده‌ای داشته باشد نه تنها باعث اتلاف زمان شده بلکه پس از مدتی رغبتی به کار ندارید و خیلی زود از کار کردن خسته می شوید. اکثریت افراد جامعه به دلیل رابط کاربری ضعیف یا پیچیده از خرید نرم افزار حسابداری منصرف می شوند، پس از این اصل مهم غافل نشوید.

تناسب با کسب و کار

نرم افزاری که تهیه می کنید باید با کسب و کارتان متناسب باشد. برای مثال باید در نظر بگیرید که کسب و کار شما چیست؟ چه توقعاتی از نرم افزار حسابداری دارید یا می خواهید این نرم افزار پاسخگوی کدام دسته از نیازهای شما باشد؟ آیا کسب و کار شما خدماتی است یا فروشگاهی؟ کدام دسته از امور بیشتر زمانتان را می گیرد و باعث اتلاف وقت می شود؟ این ها سوالاتی ست که باید قبل از خرید نرم افزار حسابداری از خودتان بپرسید.

اگر با این پیش زمینه به خرید نرم افزار حسابداری بروید قطعا انتخاب بهتری خواهید داشت و بالعکس آن اگر ندانید که چه نیازها و خواسته‌هایی دارید و قصد خریدتان از این نرم افزار چیست، ممکن است انتخاب صحیحی نداشته و خیلی زود از خرید این نرم افزار پشیمان شوید.

جمع‌بندی خرید نرم افزار حسابداری

ناگفته نماند که هیچ نرم افزار حسابداری وجود ندارد که ۱۰۰% مطابق میل و خواسته های شما طراحی شده باشد. مناسب ترین راهکار جهت خرید نرم افزار حسابداری مطابق با خواسته های شما یا نزدیک به آن این است که ابتدا از همصنفی های خودتان پرسو جو کنید از چه نرم افزار حسابداری استفاده می کنند و چه مقدار رضایت دارند و چه نقاط ضعفی در نرم افزار وجود دارد و در آخر نام آنها را در برگه ای جهت برسی مجدد یاداشت کنید، سپس لیست نیازها و درخواست های خود را به دقت مطالعه و بررسی کنید تا موردی فراموش نشود.

با در نظر گرفتن موارد بسیار مهم این متن به تحقیق و برسی نرم افزارهای حسابداری مختلف بپردازید. در مرحله آخر پس از نصب و برسی نسخه دمو یا نسخه آنلاین نرم افزار حسابداری مورد نظر نسبت به خرید بهترین نرم افزار حسابداری مورد تایید اقدام نمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha