محمدرضا مختاری شنبه ۶ دی در تشریح جزییات اجرای این طرح به خبرنگاران گفت: این طرح هابا هزینه پنج میلیارد ریال تسهیلات یارانه دار با نرخ ۱۰ درصد که پس از بهره برداری و اختصاص یارانه تسهیلات بهره آن به ۶ درصد خواهد رسید.
او افزود: علاوه بر طرحهای اجرا شده، ۱۴ طرح با مساحت ۴۴ هکتار نیز به منظور دریافت تسهیلات به بانکهای عامل معرفی شدهاند که پس از طی مراحل قانونی و دریافت تسهیلات نسبت به اجرای طرح اقدام خواهند کرد.
کارشناس باغبانی جهاد کشاورزی مرودشت با بیان این که طرح مذکور در شمار طرحهای تولید در محیط های کنترل شده است، خاطرنشان کرد: احداث سایبان از جمله طرحهای اولویت دار بخش باغبانی است و به همین دلیل مشمول تسهیلات کم بهره شده است.
مختاری با اشاره به اینکه این پوششها در محصولات مختلف باغی و با اهداف متفاوت احداث میشوند، گفت: کاهش خسارت فیزیو لوژیکی و طبیعی، حفظ محصولات از خسارت تگرگ، آفتاب سوختگی، پرندگان، زنبور و ... از جمله مزایای احداث سایبانهاست.
او عنوان کرد: مجوز احداث سایبان از سال ۹۷ با ابلاغ دستورالعملهای مربوطه از سوی وزرات جهاد کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی و با تفویض اختیار به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان در دستور کار قرار گرفت.
مختاری ادامه داد: هزینه بالای احداث، تامین وثایق بانکی و... از جمله مشکلاتی است که تا کنون همه باغداران معرفی شده به بانک موفق به اخذ تسهیلات و اجرای طرح نشدهاند.
او بالابردن تولید در واحد سطح و عمر اقتصادی درختان، تولید محصول با کیفیت و بازار پسند و مدیریت هزینههای تولید را از اهداف مهم احداث سایبان باغها عنوان کرد.
کارشناس باغبانی جهاد کشاورزی مرودشت با بیان اینکه احداث سایبان و پوششهای توری در باغهای انگور از جمله ضرورتهای باغی است، یادآور شد: باغداران انگور میتوانند به منظور دریافت مشاوره و اخذ مجوز احداث و تسهیلات اجرای طرح سایبان به کارشناسان باغبانی در مراکز خدمات جهاد کشاورزی و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات