• شنبه / ۶ دی ۱۳۹۹ / ۱۵:۳۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99100604252
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

تولید بالغ بر ۴ میلیون اتصال ریل راه آهن و قطعات خودرو در کارخانه زرسیستان

تولید بالغ بر ۴ میلیون اتصال ریل راه آهن و قطعات خودرو در کارخانه زرسیستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: سالانه بالغ بر ۴ میلیون انواع اتصالات ریل راه آهن و قطعات خودرو در کارخانه زر سیستان تولید می گردد.

داوود شهرکی در بازدید از کارخانه زر سیستان که با حضور ماندانا زنگنه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان انجام شد گفت: دراین کارخانه سالانه ۳ میلیون انواع اتصالات ریل راه آهن تولید و بالغ بر یک میلیون انواع قطعات خودرو، یو بولت و بوش خودرو نیسان نیز تولید می شود.

وی افزود: میزان تولید این واحد صنعتی در سال فقط ۲ میلیون قطعه اتصال ریل راه آهن بود که با حمایت صورت پذیرفته و تلاش مدیران این مجموعه و ایجاد خط جدید، تولید ۱۰۰ در صد افزایش پیدا کرده و تولید قطعات خودرو نیز به محصولات این شرکت افزوده شد.

وی در ادامه بازدید بیان کرد: ۲۵ نفر به صورت مستقیم در این واحد صنعتی مشغول به فعالیت می باشند و سرمایه کنونی آن بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال می باشد

ماندانا زنگنه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان وبلوچستان نیز در این بازدید افزود: حمایت از واحدهای تولیدی در دستور کار مدیران استان قرار دارد و با توجه به توسعه صنایع ریلی و ایجاد راه آهن چابهار میلک واحد زر سیستان بخشی از اتصلات احداث این پروژه را تامین می نماید .

وی گفت: در کشور ۶ واحد تولیدی مشابه وجود دارد که این واحد از نظر کیفیت و حجم تولید جزو برترین واحد های کشور می باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha