• شنبه / ۶ دی ۱۳۹۹ / ۱۴:۰۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99100604140
  • خبرنگار : 71603

حکم دادکاه روسیه برای استادی که دانشجویش را به قتل رساند

حکم دادکاه روسیه برای استادی که دانشجویش را به قتل رساند

دادگاه روسیه یک استاد دانشگاه را به جرم قتل یک دانشجو به ۱۲ و نیم سال زندان محکوم کرد.

به گزارش ایسنا،‌ "اولگ سوکولف"  ۶۴ ساله در دانشگاه "سنت پترزبورگ" سال گذشته در کنار یک رودخانه در شرایطی دیده شد که یک کیف به دست داشت.

پس از بررسی مشخص شد در این کیف، دست بریده شده "آناستازیا یشچنکو" دانشجوی ۲۴ ساله‌ی او بود.

سوکولف پس از اعتراف گفت: من از قبل، قصد قتل این دانشجو را نداشتم. مقتول من را به مرز جنون کشاند.چرا که مدام به من راجع به فرزندانم از یک رابطه دیگر، توهین می‌کرد.

این استاد سابق رشته تاریخ اظهار کرد که نسبت به این قتل عذاب‌های زیادی متحمل شده است.

دادگاه اعلام کرد که قاتل، آناستازیا را به ضرب ۴ گلوله کشته و سپس با چاقو و اره جنازه او را سلاخی کرده است.

سپس قطعات بدن جنازه را به رودخانه‌ای در سنت پترزبورگ انداخته است. او هنگامی گرفتار شد که به دلیل سرمای هوا،‌قادر به بازگشت از مسیر رودخانه نبود.

دادستانی از دادگاه سنت پترزبورگ خواسته بود که قاتل را به ۱۵ سال حبس محکوم کند ولی سوکولف گفت به دلیل آسیب‌های زیادی که دیده،‌خواستار تخفیف در مجازات خود است.

دادگاه او را به دلیل حمل سلاح و قتل به بیش از ۱۲ سال زندان محکوم کرد.

جالب است که قاتل، در مطالعات مربوط به "ناپلئون بناپارت" متخصص بود و از طرف فرانسه به نشان "افتخار لژیون" دست یافته بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha