• شنبه / ۶ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99100603925
  • منبع : نمایندگی همدان

دهیار روستای کهریز مطرح کرد

رونق مشاغل‌خانگی در روستای «کهریز» کبودراهنگ

رونق مشاغل‌خانگی در روستای «کهریز» کبودراهنگ

ایسنا/همدان بانوان روستای کهریز مشاغل خانگی همچون قالیبافی را حفظ کرده اند و علاوه بر این کارگاه تنورسازی رونق خوبی در این روستا دارد و تنورهای ساخته شده را به استان کردستان و بیجار صادر می کنند.

روستای کهریز یکی از روستا های مرزی همدان- بیجار در بخش گل تپه از توابع شهرستان کبودراهنگ است که ۶۵ کیلومتر با مرکز بخش و ۱۳۰  کیلومتر با مرکز استان همدان فاصله دارد. موضوع مهمتر اینکه مردم کهریز پس از روستای چورمق بالاترین درصد تحصیلات عالیه را به خود اختصاص داده اند و بیشتر جمعیت کهریز در استان تهران و دیگر استان ها پست های مهمی دارند علاوه بر آن نیز اکثر معلمان بخش گل تپه اهل کهریز هستند.

دهیار روستای کهریز از رونق این روستا سخن به میان آورد. محمد معیدی به خبرنگار ایسنا گفت: مردم روستای کهریز در همه زمینه ها توانمندی هایی دارند از جمله فتح قله های علم و دانش که در بخش گل تپه زبانزد هستند تا مشارکت در کارهای عمرانی روستا و داشتن روحیه همدلی مردم این روستا را از دیگر روستاها متمایز کرده است.

وی درباره کارهای عمرانی در روستای کهریز اظهار کرد: سه فاز طرح هادی در این روستا انجام شده و امسال نیز با ۱۲۰ تن آسفالت به همراه قیر یارانه ای همه خیابان هایی که طرح هادی در آن اجرا شده بود، آسفالت شده و به جزء خبابان های فرعی همه خیابان های روستا آسفالت شده است.

معیدی تصریح کرد: روستای کهریز ۴۰۰ نفر جمعیت دارد اما اکثر اهالی روستا در سال های گذشته به علت تحصیلات و مشاغل مهم مدیریتی به تهران مهرجرت کرده اند البته دو سالی است که مهاجرت معکوس شده و افراد زیادی به روستا بازگشته اند و در حال ساخت خانه و رونق دادن به زمین های کشاورزی هستند.

وی از ساخت پایگاه بسیج و خانه عالم در روستا با مشارکت مردم خبر داد و یادآور شد: هر کار عمرانی و عمومی که در روستا انجام می شود، قسمت زیادی را مردم به عهده می گیرند و این یکی از دلایل  موفقیت در پیشرفت روستا است.

دهیار روستای کهریز از اجرای طرح آبخیز داری کشاورزی در روستا خبر داد و خاطرنشان کرد: امسال یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای آبخیزداری و ساماندهی طرح آبیاری مکانیزه کشاورزی هزینه شده و لایروبی قنات و اجرای ۷۰۰ متر جدولگذاری برای ساماندهی و جمع آوری آب های کشاورزی اجرا شده است.

به گزارش ایسنا، بخش گل تپه یکی از محروم ترین و دورافتاده ترین روستاهای استان همدان محسوب می شود و این بخش از نظر وسعت به اندازه شهرستان اسدآباد است اما به علت مسافت زیادی که با مرکز استان دارد، محرومیت و مهاجرت در این روستا بسیار بالاست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha