هادی قاسمی در گفت وگو با ایسنا افزود: سرجمع اعتبار برای فعالیت های منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی در سال جاری بیش از ۱۳ میلیارد تومان بوده که از این مبلغ یک میلیارد و۱۵۰ میلیون تومان برای جنگل کاری و توسعه جنگل های استان مصوب شده که تاکنون تنها ۶۵۰میلیون تومان تخصیص یافته است.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۱۱هزار و ۱۱۵ هکتار ذخیره گاه جنگلی تا سال۹۸ در استان شناسایی شده که بیشتر در سردشت و پیرانشهر هستند، تصریح کرد: درسال جاری ۷۰۰۰ هکتار دیگر به مساحت جنگل های استان اضافه شد.
قاسمی با اشاره به اینکه گون و سرو گوهی، بنه مهمترین و جز پتانسیل های ذخیره گاه های جنگلی استان هستند، اظهار کرد: آذربایجان غربی در حوزه حفظ گونه های مهم ژنتیکی، رتبه دوم کشوری را دارد.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی یاد آور شد: ارومیه با ۴۵۰۰هکتار، چالدران با ۱۶۴۰هکتار و چایپاره با ۱۴۱۴هکتار بیشترین میزان ذخیره گاه جنگلی شناسایی شده در سال جاری را دارند.
قاسمی درخصوص فواید و مزایای حفظ و توسعه ذخیره گاه های جنگلی نیز خاطر نشان کرد: جلوگیری از سیلاب ها، جذب و ذخیره چند برابری آب توسط گونه های جنگلی، ارز آوری و گردشگری از جمله مزایای توسعه ذخیره گاه های جنگلی استان است.
وی ادامه داد: گون، پسته وحشی، بادام کوهی، اورس، گلابی وحشی، گردو جنگلی ازجمله گونه های موجود در جنگل های استان هستند.
انتهای پیام
نظرات