• چهارشنبه / ۳ دی ۱۳۹۹ / ۱۷:۱۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99100302610
  • خبرنگار : 50167

توسط اساتید دانشگاه علوم‌پزشکی استان انجام می‌شود؛

نشر سالانه ۴۵۰ مقاله در حوزه سلامت و علوم‌پزشکی زنجان

نشر سالانه ۴۵۰ مقاله در حوزه سلامت و علوم‌پزشکی زنجان

ایسنا/زنجان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: هر ساله استاتید دانشگاه علوم‌پزشکی استان حدود ۴۵۰ مقاله در حوزه‌های مختلف سلامت و علوم‌پزشکی منتشر می‌کنند.

علیرضا شغلی ظهر امروز (۳ دی‌ماه) در نشست خبری که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، در رابطه با مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم‌پزشکی استان، اظهار کرد: دانشگاه علوم‌پزشکی استان دارای شش مرکز تحقیقات در علوم‌پزشکی شامل سه مرکز در حوزه علوم دارویی، یک مرکز در حوزه سرطان، یک مرکز بیماری‌های متابولیک و یک مرکز در حوزه سلامت و عوامل موثر اجتماعی است که پژوهشگران در حال پژوهش هستند.

وی با بیان اینکه چهار مجله علمی و پژوهشی معتبر به زبان انگلیسی منتشر می‌شود، افزود: در حال حاضر مجله اصلی دانشگاه علوم‌پزشکی استان؛ نشریه بین‌المللی Advances in medical and biomedical research  نمایه شده در پایگاه استنادی اسکوپوس است که امسال به عنوان مقاله علمی و پژوهشی زبان انگلیسی استان انتخاب شد.

این مسئول با بیان اینکه هر ساله اساتید دانشگاه علوم‌پزشکی استان حدود ۴۵۰ مقاله در حوزه‌های مختلف سلامت و علوم‌پزشکی منتشر می‌کنند، تصریح کرد: گفتنی است حدود ۳۵۰ مورد از مقالات سالانه به زبان بین‌المللی (انگلیسی) منتشر می‌شود، گفتنی است در سال ۲۰۲۰ با جهش بسیار خوب دانشگاه علوم‌پزشکی استان در حوزه فناوری، تعداد مقالات انگلیسی بیش از ۴۵۰ مورد بوده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی استان با بیان اینکه سیاست‌گذاری دانشگاه علوم‌پزشکی استان در حوزه پژوهش مبتنی بر توجه و اولویت به نیازهای استانی و حل مشکلات سلامت استان بوده است، ادامه داد: همواره پژوهشگران این دانشگاه دغدغه پاسخ‌گویی به گوشه‌ای از مشکلات حوزه سلامت است.

شغلی با بیان اینکه هرگونه تولیدات علمی از جمله داروها، واکسن کرونا از مسیر پژوهش و فناوری می‌گذرد،  اظهار کرد: تولید محصول، حاصل تفکر پژوهشی و سپس تبدیل ایده پژوهشی به فناوری و محصول بوده که در نهایت این افراد بارقه‌های امید را برای کنترل کرونا در اذهان عمومی روشن کرده است.

وی با اشاره به راه‌اندازی آزمایشگاه حیوانات دانشگاه علوم‌پزشکی استان، افزود: مقدمات مطالعات انسانی از حوزه مطالعات حیوانی گذر می‌کند، گفتنی است آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم‌پزشکی استان به عنوان یکی از آزمایشگاه‌های مجهز و با سابقه طولانی در خدمت پژوهشگران برای انجام کارهای پژوهشی در استان است‌.

این مسئول با بیان اینکه راه‌اندازی و رشد شتابان مراکز رشد و پارک علم و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی استان از جمله اقدامات خوب پژوهش در حوزه علوم‌پزشکی است، تصریح کرد: مرکز نوآوری در ایده‌های سلامت یکی از مراکزی است که با آغوش باز از همه افراد دارای ایده سلامت هستند، فارغ از مدرک تحصیلی از افراد حمایت می‌کند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی استان با اشاره به دو مرکز رشد فناوری‌های حوزه دارویی و فناوری‌های حوزه سلامت، ادامه داد: صندوق ارزش‌آفرین اشراق به همت دانشگاه‌های استان و پارک علم و فناوری استان برای حمایت از ایده‌های خوب و اهدای تسهیلات مورد نیاز فناوران راه‌اندازی شده است.

شغلی در رابطه با ماموریت‌های فرادانشگاهی دانشگاه علوم‌پزشکی استان، خاطرنشان کرد: ماموریت توسعه و حرکت دانشگاه در مسیر نسل سوم و ماموریت مرکز سلول‌های بنیادی، از جمله ماموریت‌های فرادانشگاهی دانشگاه علوم‌پزشکی استان بوده و دفتر مالکیت معنوی دانشگاه علوم‌پزشکی استان در حمایت از حقوق فناوران استان در حال فعالیت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha