• چهارشنبه / ۳ دی ۱۳۹۹ / ۱۵:۲۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99100302483
  • خبرنگار : 50004

تجلیل از فناوران و پژوهشگران منتخب دانشگاه هنر اسلامی تبریز

تجلیل از فناوران و پژوهشگران منتخب دانشگاه هنر اسلامی تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی طی مراسمی نیمه‌حضوری و مجازی، از فناوران و پژوهشگران منتخب دانشگاه هنر اسلامی تبریز به مناسبت هفته‌ی پژوهش با حضور هیئت رئیسه این دانشگاه، تجلیل شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه هنر اسلامی تبریز، روز چهارشنبه در ویژه برنامه تجلیل از پژوهشگران و فناوران دانشگاه هنر اسلامی تبریز، تخصیص درصد کمی از گرنت پژوهشی اعتبار مصوب به تحقیقات را از جمله مشکلات و آسیب‌های حوزه پژوهش عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه اغلب اساتید ما جوان بوده و در مجامع علمی شناخته شده نیستند، پیوست به پروژه‌های صنعتی و ارتباط با بیرون از دانشگاه کمی با تاخیر و تعلل مواجه اتفاق می‌افتد.

سید علی فارغ اضافه کرد: تشکیل هسته‌های تخصصی و تیم‌های مرکب از اساتید جوان و باانگیزه و اساتید پیشکسوت به عنوان حلقه‌ی ارتباطی اساتید جوان با بیرون از دانشگاه نیز در برطرف کردن این مشکل، چندان موثر نبوده است.

وی با تاکید بر اینکه پژوهش باید به فناوری تبدیل شده و از پژوهش درآمد داشته باشیم، اظهار کرد: تحقیقاتمان باید تفاضا محور شود.

به گزارش ایسنا، فارغ، فعال سازی شورای نشریات دانشگاه هنر اسلامی تبریز به صورت تشکیلاتی و پیش بینی اعتبار ۶۰ میلیون تومانی به این منظور، تشکیل هسته‌های تحقیقاتی برای هر دانشکده ذیل شورای تحقیقات دانشگاه، افزایش ضریب ریالی پاداش فعالیت‌های پژوهشی و نصاب گرنت پژوهشی محققان این دانشگاه را از جمله دستاوردهای پژوهشی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، عنوان کرد.

وی خاطرنشان کرد: فقدان سامانه‌ی ثبت و مستندسازی سبب وابسته و متکی بودن به افراد بود و برای گزارش گیری و درج مقالات علمی مدام لازم بود به صورت حضوری مراجعه کنیم، اما این کار الان به صورت سیستماتیک و از طریق سامانه‌ای که فاز اول آن راه اندازی شده است، انجام می‌شود.

وی با اشاره به تشکیل کار گروه اخلاق در پژوهش دانشگاه هنر اسلامی تبریز، اظهار کرد: با توجه به تعدد رشته‌های دانشگاهی ارتکاب تخلفات و بروز انحرافات اخلافی در پژوهش دانشگاهی محتمل بود و این کارگروه با رویکرد پیشگیری و اجتناب تشکیل شده و از ظرفیت‌های برون دانشگاهی و خبرگان تحقیق و پژوهش مراکز علمی مخالف از جمله دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه تبریز در این زمینه استفاده شده است.

مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه هنر اسلامی تبریز نیز در ادامه‌ی این مراسم، تعداد طرح‌های کاربردی و تقاضا محور خاتمه یافته در این دانشگاه را طی پنج گذشته ۱۳ مورد، تعداد طرح‌های تحقیقاتی درون دانشگاهی را ۵۲ عنوان، تعداد مقالات بین‌المللی را ۷۹ مورد و تعداد مقالات مشترک با پژوهشگران خارجی را ۵۷ عنوان مقاله، عنوان کرد.

مینو قره‌بیگلو ادامه داد: دانشکده‌های معماری و حفاظت آثار فرهنگی دانشگاه هنر اسلامی تبریز رتبه‌ای بالاتر از میانگین فعالیت پژوهشی را کسب کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، در این مراسم از یونس اصغرزاده سخاوت به عنوان پژوهش برتر پژوهشگر برتر آذربایجان شرقی در گروه علمی هنر و پژوهشگر منتخب دانشکده چند رسانه‌ای، رحیم چرخی به عنوان منتخب بخش آثار بدیع و ارزنده هنری، اکبر عابدی به عنوان پژوهشگر منتخب دانشکده حفاظت آثار فرهنگی، علی وند شعاری، پژوهشگر منتخب دانشکده فرش، احد شاه حسینی، پژوهشگر منتخب دانشکده طراحی، آزیتا بلالی اسکویی، پژوهشگر منتخبی دانشکده معماری و شهرسازی، فرنوش شمیلی، پژوهشگر منتخب دانشکده هنرهای تجسمی، مهدی محمد زاده، پژوهشگر منتخب دانشکده هنرهای صناعی تجلیل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha