رمضان کامرانپی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بیش از ۱۴ هزار نفر بافنده فرش در گیلان فعال هستند و هم اکنون بیش از ۶۰ کارگاه قالی بافی در گیلان داریم، گفت: اغلب بافندگان در در زمینه انواع فرشهای ابریشمی و تابلو فرش فعالیت دارند و استقبال عمومی نیز از فرشهای گیلان نسبتاً مناسب است.
کامران پی خاطرنشان کرد: میتوانیم با استفاده از هنر فرش بافی و طراحیهای خاص فرش در گیلان؛ فرهنگ غنی بومی گیلان را اشاعه دهیم.
وی تصریح کرد: تکلیف داریم به انحای مختلف از هنر صنعت فرش حمایت کنیم و از این ظرفیت مطلوب در جهت اعتلای اقتصاد و ایجاد اشتغال در گیلان بهرهمند شویم و از تعاونیها و بافنده های سایر استان ها نیز به منظور هم افزایی بیشتر استقبال میکنیم.
باز کردن گرهای برای شناساندن هنر و برند فرش گیلان
مجتبی مهری رئیس اداره فرش سازمان صمت گیلان نیز از اختصاص اعتباری بیش از ۴ میلیارد ریال تسهیلات کمک معیشتی قالیبافان روستایی در گیلان خبر داد و گفت: این تسهیلات در راستای حمایت از فرشبافان گیلانی به زودی با هماهنگی بانک ملی به ساکنین روستاها با تایید دهیاران با نرخ سود چهار درصد و مهلت بازپرداخت ۶۰ ماهه، اعطاء میشود.
وی برگزاری دوره های آموزشی تخصصی رایگان و بیمه فرش فرشبافان را از دیگر حمایتهای این سازمان از فعالان این عرصه برشمرد و افزود: هم اکنون ۲۲ دوره آموزشی آماده برگزاری داریم.
مهری ادامه داد: این دورههای آموزشی با هدف ارتقاء سطح علمی و کیفی فرش دستباف مختص گیلان برای بافندگان و فعالین این عرصه فرش دستباف برنامه ریزی شده است.
مهری خاطرنشان کرد: ساماندهی فروشهای فوقالعاده فرش در ایام منتهی به پایان سال نیز در دستور کار است که منجر به شناساندن بهتر هنر و برند فرش گیلان خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات