سعید کریمی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: صنایع تبدیلی استان در بخش کشاورزی به سه دسته واحدهای فرآوری، بسته بندی و نگهداری تقسیم میشوند که از ابتدای سال تاکنون 350 هزار تن به ظرفیت این واحدها اضافه شده است.
کریمی با اشاره به افزایش نزدیک به 50 هزار تنی ظرفیت سردخانههای استان طی امسال، گفت: پیش از این ظرفیت سردخانه های استان 30 هزار تن بود که هم اکنون به حدود 80 هزار تن رسیده است.
مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه سردخانه ها را به دو دسته سردخانه های با دمای بالای صفر و زیر صفر تقسیمبندی کرد و گفت: سردخانه های با دمای بالای صفر به سردخانه های نگهداری میوه، سیب زمینی و پیاز و... اختصاص دارند که بیشترین سردخانه های استان دمای بالای صفر دارند. سردخانههای با دمای زیر صفر هم به نگهداری گوشت و مواد پروتئینی اختصاص دارند.
کریمی اضافه کرد: هم اکنون بیشترین سردخانههای استان کرمانشاه در دو شهرستان کرمانشاه و روانسر فعال هستند، هرچند در تمامی شهرستان های استان سردخانه داریم.
وی در ادامه با اشاره به تلاش در جهت راه اندازی واحدهای راکد صنایع تبدیلی از سوی جهاد کشاورزی استان، از فعال شدن کشتارگاه دام ماهیدشت بعد از 12 سال بلاتکلیفی به عنوان یکی از اقدامات شاخص در حوزه صنایع تبدیلی یاد کرد و گفت: این کشتارگاه سالها به دنبال کسب مجوز بود و با یک سرمایه گذاری هنگفت بلاتکلیف مانده بود که با تلاش های صورت گرفته در استان این کشتارگاه با مجوز صنایع تبدیلی و دامپزشکی وارد فاز کشتار شده است.
وی افزود: امسال همچنین با تلاش های صورت گرفته موفق شدیم یک واحد فرآوری و بسته بندی محصولات لبنی در استان که نزدیک به 12 سال غیرفعال بود را فعال کنیم.
کریمی ادامه داد: ایجاد واحدهای فرآوری زیتون، میوه خشک و... از جمله واحدهای فرآوری هستند که امسال در استان راه اندازی شده اند.
وی در ادامه مجموع ظرفیت واحدهای فرآوری، ذخیره سازی و بسته بندی استان که تاکنون از دو سازمان جهاد کشاورزی و صنعت و معدن مجوز گرفته اند را در استان کرمانشاه 4.7 میلیون تن اعلام کرد و افزود: با توجه به اینکه میزان تولیدات سالانه بخش کشاورزی استان حدود 4.5 میلیون تن است، لذا 200 هزار تن بیش از تولیدات استان ظرفیت ذخیرهسازی، بستهبندی و فرآوری داریم.
انتهای پیام
نظرات