محمدرضا عباسی در بازدید از مزرعه ای واقع در حسین آباد شیبانی در اراضی روستای سن سن شهرستان کاشان با اشاره به اینکه این مزرعه از سال ۱۳۹۲ طرح پرورش ماهیان خاویاری را آغاز کرده است، اظهار کرد: با تلاش و سرمایه گذاری صورت گرفته اکنون، پس از ۷ سال اولین مزرعه پرورش ماهیان خاویاری شهرستان کاشان آماده برداشت خاویاری است و برای نخستین بار از این مزرعه حدود ۱۳تن خاویار فیل ماهی استحصال شد.
وی با بیان اینکه تا پایان سال بیش از ۱۵ کیلو خاویار علاوه بر تولید حدود ۱۰۰۰ کیلوگرم گوشت از این مزرعه آماده برداشت است، افزود: استان اصفهان یکی از استانهای پیش رو در تولید خاویار است و از سال ۱۳۹۰ پرورش ماهیان خاویاری در این استان آغاز شده است.
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه توسعه پرورش ماهیان خاویار در آبهای داخلی از سیاستهای سازمان شیلات ایران است، از وجود پتانسیل های مناسب در این زمینه در استان اصفهان خبر داد.
وی، میزان تولید انواع آبزیان خوراکی در استان اصفهان را ۱۰ هزار و ۲۲۰ تن اعلام کرد و افزود: انواع گونههای مختلف ماهیان خاویاری در حال پرورش در استان اصفهان شامل استرلیاد، سیبری، شیپ، فیل ماهی و اوزون برون است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، عباسی با اشاره به اینکه ماهیان خاویاری و خاویار از ارزش بالای برای تغذیه انسان به لحاظ داشتن چربی های غیراشباع امگا سه و مواد معدنی دارند، اظهار کرد: با توجه به وجود پتانسیل و تجربه و دانش پرورش ماهیان خاویاری، توسعه ماهیان خاویاری در منابع آبی شیرین و لب شور دائمی و مطمئن با سرمایهگذاری طولانی مدت امکان اخذ مجوز دارد.
انتهای پیام
نظرات