دکتر سید علی نادر دهقانی در گفتوگو با ایسنا گفت: بر اساس ظرفیتهای ایجاد شده در جهاد دانشگاهی لرستان بهویژه در حوزه کشت و تجاریسازی گیاهان دارویی و مذاکره انجام شده با نمایندگان برنامه توسعه سازمان ملل (یو ان دی پی) در کشور اولین زمینه همکاری در شهرستان پلدختر که در سال گذشته به دلیل سیل دچار خسارت شده است، اجرا میشود.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره بهضرورت پرداختن به ظرفیتهای استان برای معرفی و بهرهمندی از آنها در راستای توسعه پایدار بیان کرد: اولین موضوع همکاری با برنامه توسعه سازمان ملل در خصوص کشت گیاهان دارویی به میزان شش هکتار شامل گیاهان با بهرهوری بالا و تقاضای بیشتر هم برای شرکتهای مرتبط داخل و خارج کشور و هم برای مصارف عمومی است.
دکتر دهقانی ادامه داد: در فاز اول و بر اساس توافق با نمایندگان برنامه در کشور گیاه آویشن برای کشت انتخاب شده است و جهاد دانشگاهی لرستان قلمه و نشاء استاندارد را برای کشت در عرصههای معرفی شده تأمین و مهمتر اینکه در تمام طول فرآیند کاشت، داشت، برداشت و تجاریسازی در کنار کشاورزان خواهد بود و خرید تضمینی محصول یا محصولات موضوع تفاهمنامه نیز بر عهده جهاد دانشگاهی لرستان است.
عضو هیئتعلمی جهاد دانشگاهی لرستان ضمن قدردانی از نمایندگان برنامه توسعه سازمان ملل در کشور و استان یادآور شد: در صورت معرفی ظرفیت لرستان به سازمانهای جهانی امکان توسعه همکاری و بهرهمندی از ظرفیتهای کارشناسی- فنی و مالی آنها فراهم است ولی دستیابی به این مهم نیازمند سازماندهی منابع در درون استان و همکاریهای لازم است که خوشبختانه در این بخشها تمایل بسیار خوبی در استان وجود دارد.
وی به کشاورزان اطمینان داد که تیم کارشناسان فنی و محققین جهاد دانشگاهی لرستان در تمام مراحل کار و بدون محدودیت در کنار شما هستند و انتظار داریم کشاورزان گرامی نیز با همت، جدیت و پشتکار لازم برای موفقیت این فعالیت همکاری نمایند.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان امکان تداوم همکاریها با این سازمان در برنامههای آینده وجود دارد که در این صورت در موضوعات مختلف و نقاط مختلف استان امکان اجرایی کردن این برنامهها وجود دارد.
انتهای پیام
نظرات