• یکشنبه / ۳۰ آذر ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 99093023069
  • منبع : نمایندگی سمنان

رشد صنایع‌دستی در سایه برندینگ و حذف واسطه‌ها/ فروش صنایع‌دستی سمنان به نام دیگر استان‌ها

رشد صنایع‌دستی در سایه برندینگ و حذف واسطه‌ها/ فروش صنایع‌دستی سمنان به نام دیگر استان‌ها

ایسنا/سمنان مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان از برندینگ و حذف واسطه‌ها به عنوان راهکارهای موثر در رشد و توسعه صنایع دستی نام برد.

مهدی جمال 30 آذر ماه 1399 در دیدار با  سرپرست اداره کل پست استان سمنان اظهار کرد: : آموزش نیروی انسانی، حذف واسطه‌ها، برندسازی و توجه به بسته‌بندی از راهکارهای رشد و توسعه هر چه بیشتر صنایع‌دستی در این استان است .

وی با بیان اینکه بخشی از این دغدغه‌ها با مشارکت پست استان برطرف می‌شود تصریح کرد: میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان به دنبال این است که از ظرفیت اداره کل پست استان سمنان برای معرفی و عرضه صنایع‌دستی استفاده بیشتری ‌شود.

وی با اشاره به نقش دلال‌ها و واسطه‌ها در افزایش قیمت تولیدات ادامه داد: ارسال صنایع دستی بدون حضور واسطه‌ها می‌تواند نقش موثری در حمایت از هنرمندان و ترویج صنایع‌دستی داشته باشد

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان با اشاره به اینکه یکی از مشکلات عمده صنایع‌دستی در استان سمنان، فروش صنایع‌دستی استان به نام استان‌های دیگر است، گفت: این در حالی است که استان سمنان پایتخت سفال و سرامیک هنری ایران است و جاجیم و تابلوهای قلم‌زنی، سنگ‌تراشی و زیور آلات سنتی استان منحصر به فرد و خاص است.

جمال با بیان اینکه بیش از 52 رشته صنایع‌دستی در استان فعال است، گفت: تفاهم‌نامه عملیاتی در زمینه استفاده از ظرفیت استارتاپ‌ها برای معرفی و ارسال صنایع‌دستی استان سمنان با همکاری اداره کل پست استان سمنان منعقد شود.

سرپرست اداره کل پست استان سمنان نیز گفت: پست بهترین ظرفیت برای عرضه صنایع‌دستی است و زمینه عرضه و ارسال آثار هنرمندان با حذف واسطه‌ها وجود دارد.

حمیدرضا آقاجانی با اشاره به اینکه صنایع‌دستی متقاضی زیادی در کشور دارد، افزود: در نظر است با همکاری با یک استارتاپ خلاق زمینه تولید محتوا، معرفی، فروش و ارسال صنایع‌دستی استان فراهم شود.

سرپرست جدید اداره کل پست استان سمنان اجرای این طرح را در رونق صنایع‌دستی استان موثر دانست و گفت: رونق صنایع‌دستی در اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی استان موثر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha