رسول محمدی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر قیمت مصوب تعیین شده برای شیرینی خشک کیلویی ۲۴ هزار تومان و شیرینی خامهای ۳۴ هزار تومان است که این قیمتها برای چند ماه گذشته بود.
وی افزود: پس از تعیین قیمت مصوب مواد اولیه، میانگین ۵۰ درصد افزایش قیمت داشت که سبب شده قیمت تمامشده شیرینی افزایش یافته است.
این مسئول با بیان اینکه قنادیها در مقایسه با سایر صنوف بیشترین خسارت را به دلیل کمبود آرد و روغن متحمل شدهاند، ادامه داد: کاهش قدرت خرید مردم به دلیل مشکلات اقتصادی و آغاز موج سوم کروناویروس در کنار افزایش قیمت مواد اولیه، قنادیها را دچار مشکل کرده و بسیاری از آنها را که به طور متوسط ۱۰ تا ۲۰ نیروی کار دارند، در آستانه تعدیل نیرو قرار داده است.
رئیس اتحادیه قنادان و شیرینیفروشان زنجان با یادآوری اینکه در حال حاضر ۱۳۵ واحد قنادی و شیرینیفروشی در این شهر فعالیت دارد، خاطرنشان کرد: اگر مشکلات قنادان و شیرینیپزان در استان ادامه پیدا کند، قطعاً تعدیل نیروی انسانی فعال در این واحدها بیشتر خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات