• پنجشنبه / ۲۷ آذر ۱۳۹۹ / ۲۳:۰۱
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 99092721459

واحدهای مسکونی طرح اقدام ملی در دست احداث است

واحدهای مسکونی طرح اقدام ملی در دست احداث است

ایسنا/قم مدیرکل راه و شهرسازی استان قم از احداث واحدهای مسکونی طرح اقدام ملی در قم خبر داد.

حسن صبوری ظهر امروز در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به اقدامات کارگروه امور زیربنایی درخصوص پیگیری موضوع الحاق اراضی برای احداث طرح اقدام ملی مسکن قمی‌ها اظهار داشت: در طرح اقدام ملی 10615 سهم استان قم بود که 95 درصد اراضی در استان با ظرفیت 1084 واحد تامین شد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم با بیان اینکه از نظر تامین زمین در کشور رتبه نخست را داریم با این وجود در قم  38 هزار و 600 واحد مورد نیاز است ادامه داد: برای شهر جدید امیر کبیر در طرح مسکن ملی از قم 32 نفر 40 میلیون تومان واریز کردند.

وی با تاکید براینکه باید پاسخگوی تقاضای مسکن شهروندان باشیم ادامه داد: در گام نخست 63 هکتار از انتهای شهرک قدس و کنار بلوار آیت الله بروجردی با 5000 واحد مسکونی الحاق شد، طرح‌های الحاق حدود 2 سال طول می‌کشد اما این الحاق طی 4 ماه انجام شد.

صبوری با بیان اینکه در طرح اقدام ملی اولویت با زمین‌های ملی است که در این راستا 560 هکتار حدود 30 هزار واحد مسکونی به شهر قم الحاق می‌شود خاطرنشان کرد: این طرح مشابه مسکن مهر تعریف می شود، با این اقدام نگرانی که در فضای مجازی برای تامین مسکن قمی‌ها هست رفع می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم با بیان اینکه ثبت نام قمی‌ها در اراک با هیچ مجموعه‌ای در استان هماهنگ نشده بود گفت: همه تلاش ما براین است که شهروندان در قم مسکن خود را دریافت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha