• پنجشنبه / ۲۷ آذر ۱۳۹۹ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99092721060
  • خبرنگار : 50026

پژوهش نیاز روز جامعه / ۶

وقتی پژوهش جهاددانشگاهی در خدمت سرمایه‌گذاری‌ بومی قرار می‌گیرد 

وقتی پژوهش جهاددانشگاهی در خدمت سرمایه‌گذاری‌ بومی قرار می‌گیرد 

ایسنا/خراسان جنوبی عضو گروه پژوهشی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی گفت: کشورهای توسعه یافته پیشرفت و توسعه جوامع خود را مدیون سرمایه گذاری در زمینه تحقیق و پژوهش هستند که سعی کرده‌ایم در مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان به این مهم و عملیاتی کردن پژوهش‌ها توجه کنیم.

ساره حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه پژوهش جزء جدایی ناپذیر توسعه و پیشرفت یک جامعه است، گفت: توسعه دانش و حل مشکلات و چالش‌های پیش روی جوامع در گرو نگرش صحیح به پژوهش و تحقیق و سرمایه گذاری طولانی مدت در این حوزه است.

وی افزود: کشورهای توسعه یافته پیشرفت و توسعه جوامع خود را مدیون سرمایه گذاری در زمینه تحقیق و پژوهش هستند.

عضو گروه پژوهشی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی اظهار کرد: توسعه و پیشرفت متوازن و سریع یک جامعه تنها با ریشه یابی مشکلات و ارائه راه حل متناسب و همچنین شناسایی نیازهای جامعه و پاسخ گویی اصولی به آن میسر است.

حسینی ادامه داد: در راستای تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص به کارگیری تحقیق و پژوهش به عنوان یک اصل در مجموعه کارها، مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی فعالیت‌ها و اقدامات خود را معطوف به حل هدفمند چالش‌ها و مشکلات پیش روی تولیدکنندگان و بهره برداران محصولات استراتژیک استان کرده و با اجرای تحقیقات برنامه‌ریزی شده و هدفمند سعی در حل این چالش‌ها داشته است.

وی تصریح کرد: اولین گام در تحقق اهداف مجتمع، ایجاد گروه پژوهشی تولید و فراوری گیاهان استراتژیک استان و جذب افراد متخصص در زمینه تولید و فراوری این محصولات بوده است.

عضو گروه پژوهشی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی گفت: نتیجه چهار سال فعالیت این مجموعه اجرای ده‌ها طرح پژوهشی، انتشار چندین مقاله و کتاب در این حوزه و دستیابی به دانش فنی محصولات فراسودمندی است که برای اولین بار در کشور توسط جهاد دانشگاهی مطرح شده‌اند. 

حسینی افزود: هر چند تنها تولید دانش فنی به تنهایی برای توسعه استان و حل مشکلات این محصولات کافی نبوده و این محصولات برای ورود به بازار نیازمند حمایت مسئولین و تخصیص اعتبار و سرمایه گذاری بلند مدت در این زمینه است.

وی ادامه داد: مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی به موازات توجه به تحقیق و پژوهش به موضوع بازاریابی و فروش محصولات استراتژیک و فرآورده‌های آنها در راستای خلق ثروت از این محصولات نیز توجه ویژه کرده است. 

حسینی اظهار کرد: در همین راستا مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی استراتژیک جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی با برند بیرناب به معرفی و فروش هدفمند این محصولات اقدام کرده است تا با حذف واسطه‌ها سهم کشاورزان سخت کوش استان از تولید این محصولات را افزایش دهد. 

وی یادآور شد: در کنار اقدامات گسترده جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی در حمایت از محصولات استراتژیک استان، حمایت همه مسئولان و همچنین ایجاد رغبت در سرمایه گذاران به منظور حمایت از این محصولات بسیار ضروری و موثر خواهد بود و با ایجاد ارزش افزوده و جلوگیری از خام فروشی و ایجاد اشتغال پایدار، توسعه استان را در پی خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha