• چهارشنبه / ۲۶ آذر ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 99092620043
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

تولید 2.4 میلیارد کیلووات ساعت برق در نیروگاه بیستون

تولید 2.4 میلیارد کیلووات ساعت برق در نیروگاه بیستون

ایسنا/کرمانشاه مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق بیستون گفت: تا پایان آبان امسال بیش از دو میلیارد و 400 میلیون کیلو وات ساعت انرژی الکتریکی در نیروگاه بیستون تولید شده است.

مهندس مسعود میرزا عسگری افزود: از این میزان انرژی، بیش از دو میلیارد و 200 میلیون کیلو وات ساعت انرژی خالص به شبکه سراسری برق کشور تزریق شده است.

وی ادامه داد: این مقدار انرژی در حالی تولید شده که واحد دو بخار این نیروگاه از مهر ماه امسال برای تعمیرات اساسی از مدار تولید خارج شده است.

مدیر عامل شرکت مدیریت تولید برق بیستون خاطر نشان کرد: مصمم هستیم با تلاش شبانه روزی کارکنان این شرکت بتوانیم تا پایان آذر ماه، واحد دو نیروگاه را به مدار تولید بازگردانیم.

 نیروگاه حرارتی بیستون با دو واحد 320  مگاواتی، نقش بسزایی در پایداری شبکه برق سراسری در غرب کشور دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha