به گزارش ایسنا، بنابر اعلام ارتفاع کاران سایت، سقوط سنگ و نماهای ساختمانی برای عابرین پیاده، خودروهای پارک شده و افراد ساکن در این خیابانها خطرات بسیاری را به همراه دارد.
از عمده دلایل ریزش سنگ نماها تفاوت ضریب انبساط سنگ و سیمان و همچنین استفاده زیاد از سیمان خشک برای سریع تر خشک شدن و یا عدم اجرای صحیح اسکوپنما نام برد.
در صورت بروز حادثه سقوط سنگ نما با شرکت ارتفاع کاران سایت ارائه دهنده خدمات پیچ و روپلاک نما می توانید تماس بگیرید.
مراحلی که هنگام ریزش سنگنما باید انجام داد به شرح ذیل است:
. در مرحله اول باید نسبت به ایمن کردن محیط اقدام کنید. کشیدن نوار خطر، بستن محوطهی سقوط سنگ، قراردادن تابلوی عدم عبور عابرین و پارک خودروها.
. مرحله دوم تماس با شرکت ارتفاع کاران جهت ایمن سازی و اعزام کارشناس
نحوه تشخص احتمال سقوط سنگ نماهای ساختمانی
سنگهای ساختمان ابتدا تبله کرده و بند کشیهای سنگها میریزند و در برخی مواقع سنگهای نما ترک می خورند و شروع به ریزش میکنند. بنابراین لازم است نسب به بازدید نما اقدام کنید تا در صورت مشاهده تبله سنگ و یا ترکهای سنگنما پیش از وقوع حادثه نسبت به مهار سنگها اقدام کنید، در اکثر مواقع در مرحله نخست سنگهای ابزارنما یعنی سنگهایی که عرض کمتری دارند همانند سنگهای قاب دور پنجره و یا دندان موشی و همچنین ستونهایی که بر روی نما هستند شروع به ریزش میکنند که حالت اخطار دارد در صورت مهار نشدن سنگهای نما، سنگهای بدنه شروع به جدا شدن از ملات پشت کرده و ریزش میکنند.
نماهای نو ساز معمولا در صورت اسکوپ نشدن در بازه زمانی ۳ الی ۵ سال شروع به ریزش میکنند، در صورت داشتن اسکوپ سیمی در بازه زمانی ۱۲ الی ۱۵ سال پس از پوسیدن سیمهای اسکوپ شروع به ریزش کرده و چنانچه مطمئن نیستید که سنگهای نما اسکوپ شده هستند یا خیر بهتر است قبل از ریزش سنگ نما و وقوع حادثه نسبت به بررسی استحکام سنگ نما اقدام کنید.
مسئولیت سقوط سنگنما با کیست؟
در صورت سقوط سنگنما بر روی خودرو های پارک شده، عابرین و یا هر گونه خسارت دیگر عموما یک نفر از این چهار شخص مسئول است خسارت به وجود آمده است و باید در صدد جبران خسارت باشد.
. سازنده و یا مجری
. ناظر ساختمان
. مدیر ساختمان
. مالکین
در صورتی که ساختمان نو ساز باشد سازنده و یا مجری مقصر است و اگر ساختمان قدیمی ساخت باشد مدیر و یا مالکین مقصر شناخته میشوند و میبایست نسبت به جبران خسارت زیان دیده به صورت قانونی اقدام کنند.
گروه ارتفاع کاران سایت پیشنهاد میکند پیش از وقوع هر حادثهای نسبت به پیچ و روپلاکنما، مقاومسازینما و بیمهکردن ساختمان خود اقدام کنید، جالب است بدانید برای انجام پیچ و روپلاک نما لزومی به داربست زدن نیست بلکه میتوانید با بهرهگیری از خدمات مشاوره ارتفاع کاران از طناب برای انجام کار استفاده کنید.
نکته مهم اینجاست که شرکت ارائه دهنده این خدمات بسیار مهم است چون در صورت اجرای غلط پیچ و روپلاک سنگ نما خطرات بیشتری را برای ساختمان ایجاد میکند.
از جمله شرکت های پیشرو در ارائه خدمات نما بدون داربست همانند پیچ و رولپلاک نما شرکت کاران سایت است، تکنسینهای این شرکت با بهره جویی از سالها تجربه و همچنین علم مهندسی روز و ابزار آلات مناسب در زمینه کار با طناب در ارتفاع فعالیت میکنند.
ارتفاع کاران با تیم متخصص خود در زمینه شستشوی نما، پیچ و رولپلاک نمای ساختمان و همچنین با بهره گیری از تکنولوژی های جدید همچون نانو آماده خدمت رسانی و ارائه مشاوره های لازم در این زمینه ها به مشتریان عزیز است.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات