از سال ۹۶ استارت پرورش زالو در شهرستان ورامین زده و کار تولید شروع شده و امروز در حال گسترش است و گنجایش حدود یک میلیون زالو در سال را دارد و در حال حاضر حدود ۴۰۰ هزار زالو امروز در ورامین در حال پرورش است.
روستاها را معمولاً با محصولات کشاورزی میشناسیم و حالا گنجی که میخواهد در روستا نبض بازار را در دست بگیرد.
اینجا متخصصان جوان از ابتدا پرورش بر روند کار نظارت دارند تا محصول با کیفیت به بازار ارائه شود؛ این جوانان از امروز هم قرار است این دانش را در اختیار کسانی قرار بدهند که تمایل به پرورش این محصول پر سود دارند.
محمد سودی مدیر مجموعه پرورش زالو در روستای هفت جوبه بخش جوادآباد شهرستان ورامین در گفتوگو با ایسنا در خصوص پرورش زالو تصریح کرد: زالوهای نوع کوچک برای خودمان بوده است و خودمان آنها را نیز تکثیر کرده ایم.
وی ادامه داد: کشورهایی مثل تایلند هستند که دو برابر نفت ایران در حال صادرات زالو هستند، اگر قیمت تمام شده این موجود برای ما ۵ الی ۶ هزار تومان است، چرا ما نباید ۳ یورو به اروپا ببریم و بفروشم.
این تولیدکننده جوان پرورش زالو ادامه داد: منابع ما یک روزی تمام می شود، اما زالو چیزی است که شما هر چقدر تولید کنید باقی میماند و به این وسیله ما میتوانیم نبض بازار را در دست بگیریم.
وحید ملایی رستمی دهیار هفت جوبه نیز در گفت و گو با ایسنا گفت: دهیاری هفت جوبه کلاس آموزش و نگهداری زالو را برگزار میکند و افرادی که تمایل دارند در این کلاس ها شرکت کنند، می توانند با مراجعه به دهیاری و ثبت نام در کلاس ها شرکت کنند.
بر اساس این گزارش، ۲۰ درصد از این محصول نیاز داخلی خودمان است و ۸۰ درصد باقیمانده از کشورهای دیگر وارد می شود و این یعنی جای کار پرورش زالو مهیا است.
این صنعت در ایران نوپا است و در بیرون مرزی درخواست های فراوانی دارد، کافی است فقط جوانان همت و مسئولین کمک کنند تا به صادرات این محصول ارزآوری خوبی برای کشور داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات