اصغر پورباطنی در گفتوگو با ایسنا، در خصوص دلایل افزایش قیمت گوشت قرمز حتی با نرخ ۱۶۰ هزار تومان به بالا در بازار، اظهار کرد: قیمت گوشت قرمز در اصفهان طی چند ماه اخیر هیچ تغییری نکرده و ثابت مانده است.
وی با بیان اینکه قیمت متفاوت گوشت در بازار بستگی به نوع گوشت و سلیقه مشتری دارد، توضیح داد: به عنوان مثال؛ برخی گوشت میش درجه سه را با قیمت ۷۰ هزار تومان و برخی گوشت گوسفند درجه دو را با نرخ ۱۱۰ هزار تومان و برخی از قصابان، گوشت بره درجه یک را با قیمت ۱۲۰ هزار تومان عرضه میکنند، با این وجود با کم و زیاد شدن میزان دنبه، قیمت گوشت نیز تغییر میکند.
رئیس اتحادیه گوشت قرمز شهرستان اصفهان گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلو گوشت گوسفند مخلوط درجه یک با ۱۵۰ گرم دنبه ۱۲۰ هزار تومان است و اگر درصد دنبه بیشتر، گوشت ارزانتر و هرچه کمتر باشد گوشت گرانتر میشود، همچنین قیمت هر کیلو گوشت گوساله مخلوط بدون استخوان ۱۰۵ هزار تومان، گوشت لخم گوساله ۱۱۰ هزار تومان و مغز ران گوساله ۱۱۵ هزار تومان، گوشت شتر با کوهان ۱۱۰ هزار تومان و گوشت شتر بدون کوهان ۱۴۰ هزار تومان است.
وی با بیان اینکه قیمت دنبه و کله پاچه با توجه به فصل و میزان مصرف متغیر است، تصریح کرد: هرچه تقاضا برای دنبه بیشتر باشد، قیمت آن افزایش مییابد، اما در حال حاضر قیمت هر کیلو دنبه در اصفهان ۵۰ هزار تومان است.
پورباطنی با اشاره به اینکه کله پاچه در فصل زمستان و ماه رمضان گرانتر میشود، افزود: در حال حاضر قیمت کله پاچه بزرگ پاک شده در اصفهان ۱۲۰ هزار تومان است.
وی با بیان اینکه خوشبختانه در حال حاضر گوشت قرمز به میزان کافی در بازار موجود است، ادامه داد: اینکه هر کیلو گوشت قرمز با قیمت ۱۶۰ تا ۱۸۰ هزار تومان فروخته میشود، به انتخاب و سلیقه مشتری است که بدون دنبه و استخوان خریداری کند.
به گفته رئیس اتحادیه گوشت قرمز شهرستان اصفهان، اگر میزان قدرت خرید مردم افزایش یابد، به طور قطع نیاز به تامین گوشت بیشتری در بازار هستیم و در آن شرایط قیمت ها رو به افزایش میرود.
انتهای پیام
نظرات