• چهارشنبه / ۱۹ آذر ۱۳۹۹ / ۰۲:۰۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99091914493

گردشگری ایران در بوته نقد/۳/

تعالی گردشگری نیازمند حمایت دستگاه‌های ذی‌ربط است

تعالی گردشگری نیازمند حمایت دستگاه‌های ذی‌ربط است

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اتحادیه دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی گفت: برای تعالی و ارتقای گردشگری به پیگیری و حمایت دستگاه‌های متولی این صنعت نیاز است.

محمدسعید ولی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص سیاست‌های دولت فعلی در زمینه گردشگری اظهار کرد: پیگیری‌های وزیر گردشگری، آقای علی‌اصغر مونسان، در دولت فعلی بسیار خوب بوده ‌است. در حال حاضر شیوع ویروس کرونا مشکلی است که گردشگری دنیا با آن مواجه شده‌ و درچنین شرایطی هتل‌ها و آژانس‌های مسافرتی نیز دچار مشکل شده‌اند اما امیدواریم که از این بحران عبور کرده و بتوانیم با هماهنگی و همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط به شرایط پیشین بازگردیم.

وی ادامه داد: اما در شرایط کنونی دستگاه‌های ذی‌ربط هیچ همکاری ندارند؛ به طوری که اداراتی مانند دارایی، تامین اجتماعی و سایر دستگاه‌هایی که باید در کنار ما قرار بگیرند و به ما کمک کنند، هیچ‌گونه کمکی نکرده و شرایط و برنامه‌های مدنظر خود را اعمال می‌کنند؛ در صورتی که برای عبور از این بحران کمک همه دستگاه‌ها لازم است.

ولی‌زاده بیان کرد: چنانچه این دستگاه‌ها با تحلیل‌های خود و بدون رعایت دستورالعمل‌های دولت عمل کنند، علی‌رغم اینکه کمکی به گردشگری نمی‌کنند، رکود بیشتری را به صنعت گردشگری کشور وارد می‌کنند. به این ترتیب خواسته ما و تمام دفاتر مسافرتی در شرایط فعلی این است که دستگاه‌های مرتبط همکاری لازم را داشته ‌باشند.

رئیس اتحادیه دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: اقتصاد کشور ما نباید تنها به نفت متکی باشد زیرا در حال حاضر در تمام دنیا تنها درآمد بدون دردسر، بدون دود و بدون مشکل، درآمد گردشگری است و همه کشورها به دنبال دستیابی به این درآمد هستند. سالانه ۳۰ میلیون زائر به مشهد سفر می‌کنند که تعدادی از آن‌ها گردشگران خارجی بودند. همین موضوع برای ما ارزآوری داشت. در حال حاضر نیز گردشگری سلامت ما فعال است و کارهای لازم پیگیری می‌شود. 

ولی‌زاده عنوان کرد: مشکلات گردشگری ناشی از ویروس کرونا در تمام دنیا به وجود آمده و تنها منحصر به شهر و یا کشور ما نیست؛ به طوری که ممکن است حتی برخی کشورها شرایطی بدتر از شرایط ما را تجربه کنند ولی در عین حال دستگاه‌های مربوط به گردشگری باید پیگیری‌های لازم را انجام دهند.

وی در خصوص تاثیر سیاست‌های اتخاذ شده بر حل مشکلات گردشگری اظهار کرد: سیاست‌هایی که تاکنون در نظر گرفته شده، بد نبوده اما متولیان اجرای این امور به درستی این سیاست‌ها را اجرا و اعمال نکرده‌اند. زمانی که در دولت تصمیمی گرفته می‌شود و یا به سازمانی گفته‌می‌شود که امهال بازپرداخت تسهیلات باید صورت گیرد، این سازمان باید آن را پذیرفته و اجرا کند.

رئیس اتحادیه دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی افزود: اداره دارایی، اداره تامین اجتماعی، اداره کار و امور اجتماعی و...  از جمله دستگاه‌هایی هستند که باید در شرایط کنونی از گردشگری حمایت کرده و به این صنعت کمک کنند اما متاسفانه در بخش گردشگری حمایت و کمکی صورت نگرفته ‌است؛ بنابراین درخواست من این است که تمام دستگاه‌های ذی‌ربط از بخشنامه‌های دولت تبعیت کرده و آن را اجرا کنند. استاندار محترم، معاونین وی، سازمان میراث فرهنگی پیگیر مسائل گردشگری بوده و همواره به ما کمک کرده‌اند به طوری که مشکلاتی که برای گردشگری به وجود آمده را حل کردند اما برای عبور از این بحران به کمک بیشتر این افراد و سازمان‌ها نیازمندیم.

وی تصریح کرد: مساله تحریم‌ها جدید نیست و این تحریم‌ها مدت زمان زیادی است که آغاز شده‌ است. اعمال این تحریم‌ها روند گردشگری را کند کرده و در مواقعی صدماتی نیز به این صنعت وارد کرده‌ اما گردشگری ما همچنان فعالیت خود را انجام می‌دهد. در واقع این تحریم‌ها آنطور که اعمال کنندگان آن‎ تصور می‌کنند، تاثیرگذار نبوده‌ و نتیجه نداده ‌است؛ در حالی که ما با وجود این تحریم‌ها به نتایج خوبی در زمینه گردشگری دست یافته‌ایم؛ به طوری که در همین شرایط بیماران برای گردشگری سلامت وارد ایران می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha