• سه‌شنبه / ۱۸ آذر ۱۳۹۹ / ۱۷:۲۲
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99091814322
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

مدیرعامل آب و فاضلاب استان خبر داد:

تکمیل ۶ مجتمع آبرسانی خراسان جنوبی تا پایان امسال

تکمیل ۶ مجتمع آبرسانی خراسان جنوبی تا پایان امسال

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرعامل آب و فاضلاب خراسان جنوبی از در دست اجرا بودن ۳۳ مجتمع آبرسانی روستایی در استان، خبر داد و گفت: شش مجتمع آبرسانی تا پایان امسال تکمیل می‌شود.

حسین امامی، امروز سه شنبه ۱۸ آذر در نشست خبری اظهار کرد: در بحث روستاهای حاشیه شهر بیرجند نیز یک چاه جدید حفاری و تجهیز شد و مشکلات آبرسانی تا حدی بهبود یافت.

به گزارش ایسنا، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان‌جنوبی بیان کرد: با وجود افزایش جمعیت و ساخت و ساز در حاشیه شهر بیرجند مانند دستگردان و وجود مجتمع‌های دامداری، تلاش کردیم مشکل آب در روستاهای بالا دست آن منطقه مرتفع شود.

وی افزود: از فروردین ماه سال جاری به واسطه شیوع کرونا و دقت مردم در رعایت مسائل بهداشتی شاهد افزایش مصرف آب در خراسان‌جنوبی بودیم و در مقطعی ۲۳ درصد رشد مصرف آب در شبکه‌های استان وجود داشت.

امامی ادامه داد: مجتمع‌های آبرسانی که وارد کم آبی در مقطع تابستان شده بودند را رصد و مشکلات آنان را بررسی کردیم؛ یکی از مجتمع‌هایی که بیشترین مصرف کننده را دارد، مجتمع حاشیه شهر طبس است که به صورت مستمر آب تأمین می‌شد و در نهایت مشکل آن را رفع کردیم.

وی با بیان اینکه تا پایان سال مخزن پنج هزار مترمکعبی شهرستان قاین به بهره برداری می‌رسد، تصریح کرد: مخزن دو هزار مترمکعبی شهرستان بیرجند دچار کمبود فشار در مساکن مهر که در ارتفاع بالا ساخته شده، است که این مشکل تا پایان سال رفع می‌شود.

مدیرکل شرکت آب و فاضلاب خراسان‌جنوبی بیان کرد: پیش بینی ما بر این است که تا قبل از پیک تابستان سال آینده ۳۰ روستای پرجمعیت خراسان‌جنوبی دسترسی به آب آشامیدنی سالم و پایدار داشته باشند.

امامی ادامه داد: خوشبختانه در تابستان علی‌رغم شیوع بیماری کرونا و افزایش مصرف در هیچ کدام از شهرهای خراسان‌جنوبی تنش آبی نداشتیم که البته در برخی از شهرهای تازه تأسیسی مانند آبیز نیاز به اصلاحاتی در شبکه آبرسانی داشت که اقداماتی در آن حوزه نیز انجام شد.

وی با اشاره به گلایه‌های مردمی در بحث بی نظمی در آبرسانی سیار، افزود: در این راستا سرانه هر خانواده را از ۸۹ مترمکعب به ۱۲۰ مترمکعب در ایام پیک تابستان رساندیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: در حوزه روستایی برای آبرسانی سیار ۹ تانکر مالکیتی داشتیم که امسال دو تانکر مالکیتی در حوزه شهری برای مدیریت بحران داشتیم، که به ناوگان ما پیوسته است و هفت تانکر جدید نیز براساس تفاهم نامه با بنیاد برکت و استانداری خریداری کردیم.

امامی ادامه داد: تا پایان سال ناوگان مالکیتی ما برای آبرسانی سیار به ۱۸ تانکر می‌رسد و برداشت ما این است با دسترسی روستاهای جدید به آب آشامیدنی پایدار تا قبل از پیک تابستان آینده ظرفیت آبرسانی سیار ما ۳۰ درصد کاهش پیدا کند.

وی افزود: مشکل فاضلاب مجتمع هزار واحدی قاین از سال‌ها قبل مطرح بوده که برای رفع آن گام‌های بسیار خوبی برداشته شد که در خصوص رفع مشکل این مجتمع هزار واحدی تاکنون شبکه داخلی آن کشیده شده و نصب انشعابات نیز به زودی عملیاتی می‌شود و خط انتقال نیز انجام شده است.

امامی بیان کرد: پرتی آب در بخش شهری استان ۳۰ درصد و در روستایی ۴۲ درصد است که حدود ۱۰ درصد از میانگین کشوری بالاتری است.

وی افزود: در سال جاری اعتبارات مصوب ما در بخش‌های آب و فاضلاب ۱۵۷ میلیارد تومان بوده که تاکنون ۴۰ درصد آن تخصیص یافته است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان‌جنوبی اظهار کرد: اعتبارات استانی نیز ۵۴ میلیارد تومان و اعتبارات عمرانی ۴۲ میلیارد تومان بوده است که پس از دکتر جهانگیری به دنبال یک ظرفیت اعتباری جدید از محل ماده ۶۵ بودیم که در این راستا ۲۵۰ میلیارد تومان برای مجتمع‌های آبرسانی روستایی تأمین اعتبار خواهد شد.

امامی یادآور شد: امیدواریم با این اعتبار ۱۴ مجتمع آبرسانی تا دو سال آینده به بهره‌برداری برسد که با این اتفاق بخش عمده‌ای از روستاهای بالای ۲۰ خانوار به آب آشامیدنی سالم دسترسی خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha