این شرکت با هدف دسترسی به آبمعدنی باکیفیت بالا احداث شده اما فازهای بعدی آن هنوز به بهرهبرداری نرسیده است.
صنایع غذایی گهر تا قبل از سال ۹۵ جزو پروژههای راکد دورود بود که با پیگیریهای زیاد فاز نخست افتتاح شد و برای فازهای بعدی نیز وعدههای زیادی به گوش رسید.
در خصوص این کارخانه، مجید کیانپور، نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس دهم، بهمن ۹۷ به ایسنا گفت: این کارخانه ۹۰ هزار مترمربع فضای مسقف دارد و قابلیت راهاندازی فازهای بعدی را داراست و میتوان آن را به لحاظ فضا از بزرگترین صنایع خاورمیانه عنوان کرد.
وی یادآور شد: در حال حاضر فاز نخست صنایع غذایی گهر(تولید ظروف آبمعدنی) فعال است و فازهای بعدی هم پیگیری میشود.
حسین گودرزی، نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس با اظهار نارضایتی از آخرین وضعیت این پروژه به ایسنا گفت: پروژه عظیم صنایع گهر حدود یک دهه در بروکراسی اداری بانک ملی برای واگذاری به سرمایهگذار گیر افتاده است.
وی تصریح کرد: سرمایهگذاران زیادی برای این پروژه ورود کردهاند اما به سبب رفتار مدیران بانک ملی که روی آن دست گذاشته، کنار رفتهاند.
گودرزی تاکید کرد: آنطور که پیداست بانک ملی تمایل ندارد که این کارخانه را با توافق اصولی در اختیار سرمایهگذار قرار دهد و از وزیر اقتصاد درخواست میکنیم به این موضوع رسیدگی کند.
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس خاطرنشان کرد: این کارخانه فضای فیزیکی زیادی دارد و میتوان فازهای بعدی آن را نیز راهاندازی کرد و امید میرود مجموعه مدیریتی بانک ملی با سرمایهگذاران همکاری کنند.
انتهای پیام
نظرات