• دوشنبه / ۱۷ آذر ۱۳۹۹ / ۰۸:۴۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 99091712730
  • خبرنگار : 50145

فرماندار شوط:

عملیات بیولوژیکی مراتع در ۴۸۰ هکتار از مراتع شوط اجرا می شود

 عملیات بیولوژیکی مراتع در ۴۸۰ هکتار از مراتع شوط اجرا می شود

ایسنا/آذربایجان غربی فرماندار شوط گفت: با هدف بهبود و اصلاح مراتع در ۴۸۰ هکتار از مراتع شهرستان عملیات بیولوژیکی اجرا می شود.

حسن عبدالهی اصل در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد:  این عملیات شامل ۲۵۰ هکتار کپه کاری و ۱۳۰ هکتار بذر پاشی با اعتبار بالغ بر ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال از محل صندوق توسعه ملی هزینه شده است.

فرماندار شوط هدف از این اقدام را جلوگیری از فرسایش خاک، افزایش پوشش گیاهی و با قرق محل برای دامداران منطقه یاد کرد و گفت: این اقدام کمک معیشتی در این حوزه برای دامداران شهرستان خواهد بود.

به گفته عبدالهی اصل امروزه وجود تخریب در اکوسیستم های مرتعی موجب شده تا اجرای عملیات احیا در اولویت قرار گیرد که درک فرآیندهای اکولوژیک ناشی از این عملیات و بررسی میزان موفقیت احیایی آنها بسیار اهمیت دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha