به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، توربین های بادی فراساحلی به مجموعهای از توربینهای بادی که در دریا برای تولید برق مستقر شدهاند گفته میشود. سرعت باد در دریا شدیدتر از ساحل یا خشکی است از این رو برق را با توان بیشتری میتوان تولید کرد.
نیروگاههای بادی دریایی یکی از منابع مهم تولید انرژی تجدید پذیر و پاک محسوب میشوند که به دلیل قرارگیری در دریاها بیشتر و بهتر میتوانند از سرعت و شدت باد استفاده کرده و در نهایت توان انرژی الکتریکی بالاتری را تولید کنند.
امروزه بیشتر کشورهای جهان به سمت استفاده از انرژیهای تجدید پذیر و پاک سوق داده میشوند که یکی از این منابع مهم جریان باد است. برای به دست آوردن انرژی باد و تبدیل آن به انرژی الکتریکی باید از نیروگاه بادی کمک گرفت که دارای مجموعهای از چندین توربین بادی در یک مکان است. چنین نیروگاهی علاوه بر خشکی میتواند روی دریا نیز قرار گیرد.
قرار دادن نیروگاههای بادی در عمق دریاها میتواند آلودگی بصری را کاهش دهد و در عین حال محل مناسبی را برای ماهیگیری و خطوط کشتیرانی فراهم سازد. علاوه بر آن، جریان باد در دریاها به دلیل عدم وجود ویژگیهای توپوگرافی معمولا قویتر و سازگارتر است چرا که وجود این ویژگیها در ساحل یا خشکی، باعث اختلال در جریان باد میشوند. سرعت و قدرت بیشتر باد در دریاها باعث میشود تا برق را با توان بیشتری تولید کرد. برآورد شده است که توان جریان باد در دریاها حداقل دو برابر توان جریان باد در خشکی است.
وبینار معرفی توربین های بادی فراساحلی، با ارائه ابوالفضل پوررجبیان - عضو هیئت علمی پژوهشکده انرژی، پژوهشگاه مواد و انرژی روز چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۳ الی ۱۴:۳۰ به صورت مجازی برگزار می شود.
علاقهمندان میتوانند جهت ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر به لینک http://live.modares.ac.ir/b/sar-ipn-wul-zpq مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات