جمشید خیرآبادی در گفتگو با ایسنا، درباره حواشی شکست عجیب تیم صبانور مقابل دانشگاه آزاد که مانع راهیابی این تیم به دور نیمه نهایی لیگ برتر کشتی فرنگی شد، اظهار کرد: ما اصلا شکست مقابل دانشگاه آزاد را قبول نداریم و اعتراض رسمی مان را نیز به فدراسیون کشتی اعلام کرده ایم و منتظر پاسخ هستیم. در کشتی محمد هادی ساروی مقابل حریف، با توجه به عکس و فیلم که خوشبختانه موجود است، داور صدر درصد اشتباه کرد. ۵ صدم ثانیه مانده به پایان مبارزه یک پای حریف از تشک بیرون رفت و یک صدم ثانیه به پایان هر دو پای حریف از تشک بیرون رفت اما داوران به غلط اعلام کردند مبارزه به پایان رسیده و امتیاز کشتی گیر ما را ندادند. حتی فیلم را برای دو داور المپیکی و یک داور در سوئد فرستادم و آن ها نیز تاکید کردند باید امتیاز لحاظ می شد. من به درستی حرفمان با مدرک و سند ایمان دارم و فقط بخاطر ارتباط با فدراسیون کشتی است که به اتحادیه جهانی شکایت نمی کنم. امیدوارم حق ما بازگردانده شود.
سرمربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی آذربایجان، افزود: ما دانشگاه آزاد را شکست دادیم و منتظریم سازمان لیگ تکلیف را روشن کند. از دکتر علیرضا دبیر می خواهم اجازه ندهد حق تیم ما و مردم کردستان پایمال شود. این جا فقط صحبت از من جمشید خیرآبادی نیست بلکه صحبت از ظلم بزرگ در حق یک منطقه است. برای اولین بار است کردستان در لیگ تیمداری می کند و نباید کاری کنند اسپانسر یک بار مصرف شود و از کشتی فرار کند. این شکست و حق خوری محرز، از شکست در المپیک هم برایم سنگین تر بود. وقتی همه مردم عزیز کردستان، استاندار و مسئولین از تیم حمایت کردند اما با اشتباه داوری حقمان پایمال می شود معلوم است که عصبانی و ناراحتم.
مربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی در ادامه گفتگو با ایسنا، درباره شکست نزدیک ۵ بر ۵ مقابل تیم ایران مال نیز گفت: آن شکست را پیروزی می دانم چرا که بچه های ما واقعا جانانه مبارزه کردند و اگر در سنگین وزن کشتی گیر کم تجربه ما ۳ اخطاره نمی شد با امتیاز فنی ۲۱ بر ۲۰ پیروز می شدیم. کشتی مقابل این تیم یکی از بهترین نمایش هایی بود که دیدم. واقعا حیف شد که اینطور شکست خوردیم.
وی درباره شکست عجیب ۸ بر صفر علی ارسلان مقابل محمد الیاسی در دیدار مقابل ایران مال گفت: سوال فنی و بسیار خوبی است. از علی ارسلان اصلا انتظار چنین شکستی را نداشتیم. از زمانیکه در تیم ملی جوانان و امید زیر نظر من کار می کرد شناخت خوبی از او دارم و می دانم انسانی آزاده و پاک است. بر خلاف برخی احتمالات اصلا چنین تفکری از او ندارم که عملکردش شبهه برانگیز بوده است. حتی دوستانی هم آمدند و این مسئله را مطرح کردند که به آن ها اجازه چنین صحبتی را ندادم. ارسلان قبل از مسابقه چندین بار نزد من آمد و گفت "آمادگی روحی مناسبی برای کشتی ندارم و نمی توانم مبارزه کنم" اما بخاطر اینکه می خواستیم مقابل ایران مال با تمام قدرت مبارزه کنیم خواسته او را قبول نکردم و او را به میدان فرستادم. او از قبل هم از لحاظ کشتی با الیاسی دچار مشکل بود و در هر حال این مبارزه با نتیجه دور از انتظار به پایان رسید و در نهایت شکست خوردیم.
خیرآبادی درباره ۳ اخطاره شدن بهنام شجعی کشتی گیر سنگین وزن این تیم نیز خاطرنشان کرد: ما به ناچار مجبور به استفاده از این کشتی گیر شدیم. کار صباح شریعتی بخاطر جنگ قره باغ درست نشد و شرایط تمرینی مناسبی نداشت. مچ پای شهاب قوره جیلی هم در تمرینات در رفت و نتوانست به تیم کمک کند. در نهایت این کشتی گیر را بدون هیچ تمرینی در آخرین لحظات به تیم اضافه کردیم. او هم اگر ۳ اخطاره نمی شد موفق به شکست ایران مال می شدیم.
سرمربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال ایران، با انتقاد از داوری ها در لیگ برتر کشتی فرنگی، گفت: شکست مقابل دانشگاه آزاد درد بزرگی بود که به ما تحمیل کردند. اصلا از داوری ها رضایت ندارم. این یک مسابقه عادی نبود که از هر داور کم تجربه ای استفاده کنند. پنجاه میلیارد تومان گردش مالی لیگ است، چرا باید با اشتباهات داور تمام زحمت و سرمایه یک تیم به هدر برود؟ نباید طوری عمل شود که اسپانسرها فراری شوند. کمیته داوران باید از داوران در حد لیگ برتر استفاده کند. باید داوران از شهرهای مهد کشتی فرنگی مثل خوزستان، اردبیل و کردستان باشند تا کشتی فرنگی را با همه وجود درک کنند، این یک کار تخصصی و بسیار مهم است، نباید داورانی را بگذارند که اینطور راحت یک تیم را قربانی کنند. مثل آب خوردن سر تیم را بریدند و واقعا از این اتفاق ناراحت و دلگیرم.
وی در پایان گفت: مگر زورخانه است که کمیته داوران از داوران به صورت نوبتی استفاده می کند؟ باید بهترین ها و کاربلد ها را بیاورند و سیستم نوبتی را برای مسابقات درجه دو و سه پیاده کنند. ما پیگیر حقمان هستیم و از علیرضا دبیر می خواهم نگذارد حق کردستان ضایع شود.
انتهای پیام
نظرات