• یکشنبه / ۹ آذر ۱۳۹۹ / ۱۶:۴۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99090907108
  • خبرنگار : 30057

در اختتامیه چهارمین دوره جشنواره مطرح شد

ایجاد انگیزه و امید مهمترین دستاورد جشنواره اندیشمندان جوان

ایجاد انگیزه و امید مهمترین دستاورد جشنواره اندیشمندان جوان

رئیس بنیاد حامیان دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه جوانان ارزشمندترین ذخایر هر کشوری محسوب می‌شوند، گفت: ایجاد اشتغال تنها بخشی از دستاوردهای جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان است و ایجاد انگیزه و امید مهمترین دستاورد آن به شمار می رود.

به گزارش ایسنا محمود کمره ای در اختتامیه چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با اشاره به راه اندازی دبیرخانه دائمی این جشنواره، افزود: در دنیا مهمترین ذخایر، نیروی انسانی است و در میان نیروی انسانی، جوانان ارزشمندترین ذخایر هر کشوری به شمار می‌روند.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را توجه به اندیشمندان و دانشمندان جوان دانست و خاطر نشان کرد: این جشنواره از سوی بخش خصوصی برگزار می‌شود که در آن از ایده پردازی جوانان حمایت می‌کند، معمولا در سیستم‌های آموزشی کمتر به بخش‌های کارآفرینی توجه می‌شود و تنها به موضوعات تئوری علمی تاکید می‌شود ولی این جشنواره در جهت هدایت جوانان به سمت تبدیل علم به محصول و فناوری گام برداشته است.

کمره‌ای اظهار کرد: هدایت اندیشمندان به سمت کارآفرینی موجب ارتقای جایگاه اقتصادی و اجتماعی کشور خواهد شد و این اقدامی است که جزو مسوولیت‌های ما است.

رییس بنیاد حامیان دانشگاه تهران با اشاره به جوایز اعطا شده به تیم‌های برتر این جشنواره خاطر نشان کرد: این جشنواره در  کنار جوایز نقدی، حمایت‌هایی را برای پیشبرد و توسعه ایده‌های فناوری برای برترین‌‎ها در نظر گرفته است.

وی با اشاره به برگزاری ۴ دوره جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، افزود: در دور اول ۴۲۱ ایده، در دور دوم ۶۳۷ ایده، در دور سوم ۳۱۶ ایده و در دور چهارم ۴۱۱ ایده ارسال شده است و گرنت‌هایی که برای ایده‌های برتر از سوی بنیاد نیکوکاری جمیلی اعطا می شود، بیشتر انگیزشی است. ایجاد اشتغال تنها بخشی از دستاوردهای این جشنواره است و ایجاد انگیزه و امید مهمترین دستاورد آن به شمار می رود.

همچنین ابراهیم جمیلی، رئیس هیئت امنای بنیاد نیکوکاری جمیلی نیز در این مراسم با بیان اینکه در سال آینده در تلاش هستیم که این جشنواره به حوزه دانش آموزی وارد شود، افزود: برگزاری جشنواره یعنی انجام کار سخت و جشنواره برای افرادی است که می‌خواهند کار سخت انجام دهند.

وی با ابراز امیدواری از اینکه این جشنواره بتواند در آینده به جاودانگی برسد، اظهار کرد: پنجمین جشنواره در ۱۴۰۰ به صورت بین المللی برگزار خواهد شد.

جمیلی با بیان اینکه جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان قرار  نیست تنها در مجلات و رسانه‌ها خلاصه شود، بلکه محلی برای پیوند علم و ثروت است، ادامه داد: از این رو درهای این جشنواره به روی همه کسانی که می‌خواهند در راستای اعتلای کشور و ثروت آفرینی برای آن تلاش کنند، باز است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha