خسرو محمدی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه دبیرخانه چند رسانهای جشنواره «وقف چشمه همیشه جاری» در همدان دایر شده است، اظهار کرد: در شرایط کنونی سعی شد پویایی در استان ایجاد کنیم و با توجه به قابلیتها و ظرفیتهای موجود موفق شدیم دبیرخانه را در همدان راهاندازی کنیم.
وی با اشاره به اینکه در سالهای گذشته جشنوارههایی در حوزه انیمیشن و فیلم در همدان برگزار شده است، مطرح کرد: سعی شده است این جشنواره مکمل جشنوارههای قبل باشد تا جامعه هنرمندان استان با اعتماد به نفس مضاعف در آن حضور یابند و فیلمسازها و هنرمندان به وسیله هنر به معرفی استان بپردازند تا از این مسیر به شناخت بیشتر موقوفات برسیم و موضوع وقف برای مردم تبیین شود و تعریف تازهای از موقوفات، بقاع متبرکه و واقفین داشته باشند.
محمدی با بیان اینکه در محل دبیرخانه جشنواره در زمینه سوژهیابی به هنرمندان استان مشاوره و راهنمایی داده میشود، گفت: در این محل فضایی ایجاد شده که تولید گزارش و محتوا انجام میشود و سعی میکنیم در چند ماه باقیمانده آثار ارسال شده به دبیرخانه انعکاس داده شود.
وی ادامه داد: همچنین تلاش کردیم از هنرمندان استانی که چهره ملی دارند استفاده کنیم؛ مثلاً ایرج عاشوری هنرمند همدانی است که در این حوزه فعالیت دارد و به عنوان یکی از داوران جشنواره در کنار ما است بنابراین جشنواره را در بالاترین سطح ممکن قرار دادهایم.
محمدی با اشاره به اینکه در بدنه کار از هنرمندان صاحب اثر و پیشینه درخشان استفاده شده است، افزود: این افراد به عنوان کارشناس و خبره کنار ما حضور دارند و یاری رسان هستند و سعی کردیم همافزایی چند وجهی ایجاد کنیم که کار به بلوغ کامل برسد.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف این است که محتواها به جامعه هنرمند استان انتقال داده شود تا آثار پخته و علمی ارائه دهند، گفت: تلاش میکنیم آثار استان همدان که به جشنواره راه پیدا میکنند ویژه باشند همچنین جوایز نفیسی برا جشنواره درنظر گرفته شده و چشماندازمان این است که دبیرخانه در همدان ماندگار شود و با توجه به ظرفیت بالای استان در حوزه فیلمسازی و انیمیشن هر سال شاهد تولید کارهای به روز باشیم که قابلیت ارائه در جشنواره های بینالمللی را داشته باشند.
به گزارش ایسنا، هفتمین جشنواره «وقف چشمه همیشه جاری» در هشت بخش خوشنویسی، هنرهای تجسمی، متون ادبی، چندرسانهای، عکس، آثار پژوهشی، خبر و رسانه و فضای مجازی برگزار میشود و مسئولیت بخش چندرسانهای این رویداد مهم به همدان واگذار شده است. همچنین مهلت ارسال آثار تا پایان فروردین سال آینده است و داوری و اعلام نتیجه نیز خردادماه سال ۱۴۰۰ انجام میشود.
انتهای پیام
نظرات