• چهارشنبه / ۵ آذر ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۲
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 99090503739
  • خبرنگار : 71640

رئیس سازمان بازرسی کل کشور مطرح کرد

پیشنهاد برقراری خط ارتباطی دریافت شکایات مردمی بین سفارت ایران و عراق

پیشنهاد برقراری خط ارتباطی دریافت شکایات مردمی بین سفارت ایران و عراق

رئیس سازمان بازرسی کل کشور پیشنهاد کرد که یک خط ارتباطی مردمی میان سفارتخانه و کنسولگری‌های دو کشور برای دریافت شکایات شهروندان دو کشور از دستگاه‌های اجرایی ایجاد شود تا این شکایات در اختیار سازمان بازرسی کل کشور ایران و همچنین کمیسیون درستکاری عراق گذاشته شود و در اسرع وقت رسیدگی و نتیجه آن اعلام شود.

به گزارش  ایسنا، به نقل از سازمان بازرسی کل کشور، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین درویشیان در نشست ویدئوکنفرانسی با قاضی علاء جواد رییس کمیسیون درستکاری عراق با اشاره به یادداشت تفاهم همکاری که قبلاً بین سازمان بازرسی کل کشور جمهوری اسلامی و کمیسیون درستکاری عراق به امضاء روسای قبلی این دو سازمان رسیده بود، گفت: یکی از مواردی که برای هر دو کشور بسیار حائز اهمیت است، وجود شفافیت، پاک دستی و تربیت مدیران سالم برای اداره امور اجرایی کشور است که از طریق دستگاه‌های سالم و شفاف محقق می‌شود. همه می‌دانیم که ویروس فساد در هر شرایطی تلاش می‌کند مدیران و دستگاه‌های تحت امرشان را با مشکل مواجه کند. بنابراین ما به‌عنوان عالی‌ترین دستگاه نظارتی در کشورهای خود باید تمام توان خود را برای رسیدن به هدف شفافیت و درستکاری به کار ببریم.

رییس سازمان بازرسی کل کشور با ارائه پیشنهادهایی در چارچوب تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه گفت: دو سازمان برنامه‌ریزی‌های خوبی در گذشته داشته و سمینارهای مشترک آموزشی را در دو کشور ازجمله در شهرهای تهران، بغداد و مشهد مقدس برگزارشده است. با توجه به همه‌گیری بیماری کرونا این‌گونه برنامه‌ها مجدد می‌تواند به‌صورت برخط و از طریق ویدئوکنفرانس از سر گرفته شود.

وی ادامه داد: پیشنهاد دوم این است که یک خط ارتباطی مردمی میان سفارتخانه و کنسولگری‌های دو کشور برای دریافت شکایات شهروندان دو کشور از دستگاه‌های اجرایی ایجاد شود تا این شکایات در اختیار سازمان بازرسی کل کشور ایران و همچنین کمیسیون درستکاری عراق گذاشته شود و در اسرع وقت رسیدگی و نتیجه آن اعلام شود.

وی تصریح کرد: این خط ارتباط مردمی در ارتباط با کشور روسیه  با ایران در حال انجام است و همچنین در جلسه اخیر کشورهای عضو اتحادیه آمبودزمان اوراسیا این پیشنهاد مطرح و مورد موافقت همه اعضا قرار گرفت.

حجت‌الاسلام درویشیان با اشاره به راه‌اندازی سامانه گزارشگران فساد توسط سازمان بازرسی کل کشور گفت: سازمان بازرسی کل کشور ایران علاوه بر سامانه دریافت شکایات مردمی، اخیراً سامانه گزارشگران فساد را راه‌اندازی کرده که با استقبال خوبی از سوی مردم مواجه شده و می‌تواند در مقابله با فساد و شفافیت دستگاه‌ها تأثیر بسزایی داشته باشد. ما آمادگی داریم هر وقت کمیسیون درستکاری عراق نیاز داشته باشد، فرآیند سامانه «دریافت شکایات مردمی» و «گزارشگران فساد» و تجربیات حاصل از آن را در اختیار شما بگذاریم.

وی با اشاره به عضویت ایران در انجمن آمبودزمان کشورهای اسلامی و آسیایی، به کمیسیون درستکاری عراق پیشنهاد داد تا این کشور نیز به عضویت این دو انجمن آمبودزمانی در بیاید و اعلام آمادگی کرد با توجه به اینکه سازمان بازرسی کل کشور خزانه‌دار انجمن آمبودزمان آسیایی و نایب‌رییس انجمن آمبودزمان کشورهای اسلامی است حمایت لازم از عضویت عراق را به عمل آورد.

رییس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اشتراکات مذهبی، فرهنگی و تاریخی دو کشور تأکید کرد: ارتباط نزدیک سازمان بازرسی کل کشور و کمیسیون درستکاری عراق می‌تواند ابعاد ارتباطات دو کشور را ارتقاء دهد.

وی ابراز امیدواری کرد دو طرف در آینده همکاری‌های بیشتری در حوزه قضایی، بحث قاچاق، مبارزه با تروریسم، حمایت حقوقی و قضایی از سرمایه‌گذاران و سایر زمینه‌های پیشگیری و مقابله با فساد داشته باشند.

در ادامه این دیدار، قاضی علاء جواد حمید رییس کمیسیون درستکاری عراق با تأکید بر اجرای یادداشت تفاهم همکاری میان سازمان بازرسی کل کشور و این نهاد عراقی گفت: بحث مبارزه با فساد برای هر دو کشور حائز اهمیت است. ویروس فساد اثر گسترده و مخربی در عراق داشته است. این شرایط ایجاب می‌کند که ما همکاری گسترده‌تری با طرف‌های مختلف ازجمله با کشور همسایه خود یعنی ایران داشته باشیم.

وی با اشاره به عضویت ایران در نهادهای بین‌المللی مبارزه با فساد گفت: ما در کمیسیون درستکاری عراق مشتاق هستیم از تجربه‌های سازمان بازرسی کل کشور ایران در زمینه مبارزه با فساد استفاده کنیم.

رییس کمیسیون درستکاری عراق با استقبال از پیشنهادهای مطرح‌شده از سوی رییس سازمان بازرسی کل کشور خواستار بررسی چگونگی اجرایی شدن این پیشنهادها در کارگروه‌های تخصصی بین دو کشور شد.

در پایان مقرر شد موضوع تبادل تجربیات دو کشور در زمینه مبارزه با فساد در قالب سمینارهای آموزشی مشترک در کارگروه مشترکی در سطح کارشناسان بحث و بررسی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha