• سه‌شنبه / ۴ آذر ۱۳۹۹ / ۱۱:۱۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99090402953
  • منبع : نمایندگی همدان

یک پرستار مطرح کرد

هر پرستار همدانی باید به ۱۰ بیمار رسیدگی کند!

هر پرستار همدانی باید به ۱۰ بیمار رسیدگی کند!

ایسنا/همدان پرستار بیمارستان شهید بهشتی شهر همدان گفت: کادردرمان در شرایط بسیار سخت و با حجم بالایی از بیماران مواجه هستند، مردم با رعایت پروتکل‌ها به خودشان کمک می‌کنند چراکه فوت یک نفر، داغدار شدن یک خانواده است.

مریم بهزادپور در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: مردم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و قرنطینه خانگی، بزرگترین لطف را در حق خود و خانواده شان می‌کنند.

بهزادپور تصریح کرد: آمار فوتی‌های کرونا فقط بیانگر تعداد مرگ و میرها نیست، باید به این نکته توجه شود که با مرگ این افراد چندین خانواده داغدار شدند؟ چند خانواده بی سرپرست شده اند؟

وی با بیان اینکه کار کردن در شرایط کرونایی برای کادردرمان بسیار سخت است، توضیح داد: در این شرایط، از جهات مختلف استرس روحی و روانی بر ما وارد می‌شود، ما حتی نمی‌دانیم این پاندمی کی تمام خواهد شد و این یکی از دلایل افزایش فشار و استرس بر کادردرمان است.

این پرستار مطرح کرد: بسیاری از همکاران ما به علت ابتلا به بیماری کرونا در مرخصی استعلاجی هستند و همین مسئله باعث افزایش شیفت‌ و بار کاری سایر پرستاران شده است.

بهزادپور افزود: تعداد پرستاران و بهیاران هر شیفت کم شده و هر پرستار باید به حدود ۹ تا ۱۰ نفر رسیدگی کند که هر کدام از این بیماران روزانه کارهای مختلف مشاوره‌ای، اقدامات پاراکلینیکی و آزمایشگاهی دارند.

وی با بیان اینکه تعداد بیماران درنظر گرفته شده برای یک پرستار با استانداردهای جهانی متفاوت است، گفت: کار کردن در این شرایط واقعا از توان پرستاران خارج است و در برخی اوقات پرستاران حتی فرصت رفع نیازهای ضروری خود، نظیر رفع تشنگی را هم ندارند.

این پرستار مطرح کرد: بسیاری از همکارانم نمی‌توانند پدر و مادر خود را ببینند چراکه می‌ترسند ناقل باشند و با توجه به اینکه والدینشان سن بالایی دارند، مستعد درگیری با این ویروس هستند.

بهزادپور مطرح کرد: هیچ انگیزه ای در کنار این همه فشار وجود ندارد و حتی فوق‌العاده ویژه را که خیلی از مشاغلی که حتی در قرنطینه بودند دریافت کردند، به ما ندادند.

وی ادامه داد: ما هیچ تجربه ای از قرنطینه نداشتیم و امسال حتی تعطیلات نوروز ما کمتر از سال‌های پیش شد در حالیکه تعطیلات سایر مشاغل مانند سال های قبل بود اما ما از روزی که کرونا آغاز شد تجربه‌ای از مرخصی و یا استراحت تشویقی نداشتیم.

این پرستار با بیان اینکه چیزی که کادر پرستاری را دلسرد می‌کند این است که در رسانه‌ها می‌گویند حقوق پرستاران افزایش پیدا کرده است، اذعان کرد: چنین چیزی وجود ندارد و تنها مسئله ای که افزایش پیدا کرد، توقعات، حجم بیماران، شیفت‌ها و بار کاری است.

بهزادپور مطرح کرد: شرایط به گونه ای است که برخی از افرادی که طرح داشتند و در شرایط عادی تلاش زیادی می‌کردند تا طرح خود را تمدید کنند، توقف از طرح زدند.

وی در پایان گفت: با تمام سختی‌های شغل پرستاری انتظار داریم حق و حقوقی متناسب با سختی کارمان دریافت کنیم، پرستاری در زمره مشاغل سخت قرار گیرد، به رفاه پرستاران بیشتر توجه شود و از آنجا که یک فرد توانایی این حجم از کار در ۳۰ سال را ندارد بنابراین از مسئولان ذیربط می‌خواهیم به این مسئله ورود کنند و بازنشستگی ۲۰ سال همراه با حقوق کامل برای ما اجرایی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha