محمدرضا شافعیان، در حاشیه دیدار با موسی فرهادی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه این نهاد انقلابی با در اختیار داشتن ظرفیتهای مناسب علمی و پژوهشی به دنبال نقشآفرینی در توسعه مازندران است، اظهار کرد: این نهاد آمادگی دارد تا با ورود به چالشهای استان مازندران برای حل مسائل کمککار دستگاههای اجرایی باشد.
وی با بیان اینکه هنوز دانشگاه و بازار موفق به برقراری ارتباط با یکدیگر به معنای واقعی کلمه نشدهاند، تصریح کرد: جهاد دانشگاهی با در اختیار داشتن منابع مختلف آموزشی و پژوهشی در هر کجا که درخواست شود حضور پیدا میکند و در راستای حل مسائل میتواند از ظرفیت علمی و پژوهشی تمامی سازمانهای جهاد دانشگاهی کشور بهره گیرد.
رییس جهاد دانشگاهی مازندران با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی با سابقه بالا تلاش کرده است با مسائل مختلف به صورت علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی مواجه شود، تصریح کرد: این نهاد دارای ۶ مرکز آموزشی در شهرهای بهشهر، ساری، بابل، بابلسر، پردیس دانشگاه مازندران و آمل است که جهت ارائه آموزش های کوتاه مدت تخصصی برای ورود به بازار کار، برای متقاضیان، دورههای مورد نیاز را برگزار میکند.
وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی در حوزه آموزشهای بلند مدت نیز دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مازندران در بابل به عنوان قطب حوزه "آی تی" دانشگاه های علمی کاربردی استان مشغول به فعالیت است.
رئیس جهاد دانشگاهی مازندران با بیان اینکه پژوهش یکی از ماموریتهای مهم سازمانی در جهاد دانشگاهی است، گفت: در همین راستا جهاد دانشگاهی آمادگی دارد تا با تمام امکانات علمی و پژوهشی خود برای موضوع پسماند به همکاری با دانشگاه نوشیروانی بابل بپردازد.
شافعیان با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی آمادگی دارد تا در تمامی مسائل پژوهش محور دانشگاه نوشیروانی بابل که مشکلی از مازندران در راستای توسعه این استان حل میکند ورود کند، گفت: جهاد دانشگاهی یک نهاد انقلابی و جهادی محسوب میشود که خود را درگیر بروکراسیهای اداری نمیکند و فقط به دنبال پیشبرد اصولی و جهادی امور است.
وی به این نکته نیز اشاره کرد که جهاد دانشگاهی مازندران با دارا بودن اراضی مستعد در چپکرود جویبار، در حوزههای کشاورزی و شیلات در حال پژوهشهای کاربردی در راستای توسعه استان است.
شافعیان در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت بالای استان مازندران در تمامی زمینهها اشاره کرد و با بیان اینکه اگر علم را با برنامهریزی صحیح و اصولی در این ظرفیتها به کار ببریم قطعا به نتیجه مطلوب دست خواهیم یافت، اظهارکرد: به عنوان مثال بسیاری از میوهها و ریزمیوهها مانند انار و تمشک و غیره که در این استان به وفور تولید میشود به دلیل نبود صنایع مرتبط به هدر میرود و از آنها استفادهای نمیشود.
رییس جهاد دانشگاهی مازندران ضمن تقدیر از استقبال خوب معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه نوشیروانی بابل در زمینه به کارگیری از ظرفیتهای جهاد دانشگاهی در حل مسائل توسعهمحور این دانشگاه و استان گفت: جهاد دانشگاهی مازندران این آمادگی را دارد تا نسبت به حل علمی مسائل و مشکلات این استان با دانشگاه نوشیروانی بابل همکاری داشت باشد.
انتهای پیام
نظرات