• یکشنبه / ۲ آذر ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99090201254
  • خبرنگار : 50105

درمان آنتی‌بادی یا واکسن برای افراد آسیب‌پذیر مناسب است؟

درمان آنتی‌بادی یا واکسن برای افراد آسیب‌پذیر مناسب است؟

ایسنا/خراسان رضوی محققان شرکت داروسازی آسترازنکا (AstraZeneca)، تزریق آنتی‌بادی مونوکلونال جلوگیری‌کننده برای افراد مبتلا به بیماری‌های خود ایمنی یا افرادی با سیستم ایمنی ضعیف را توسعه دادند.

به نقل از نیوز، درحالی‌که واکسن‌ها از سیستم ایمنی بدن برای تولید آنتی‌بادی در مقابله با ویروس استفاده می‌کنند، این درمان با تزریق مستقیم آنتی‌بادی‌ به بدن انجام می‌شود.

به‌زودی، چند صد هزار انگلیسی که برای دریافت واکسن خیلی ضعیف هستند، می‌توانند با درمان آنتی‌بادی از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ محافظت شوند.

آزمایش‌های اولیه نشان می‌دهد که درمان آنتی‌بادی برای جلوگیری از بیماری کووید- ۱۹ به مدت ۶ ماه تا یک سال بسیار موثر خواهد بود و آزمایش نهایی برای تایید آن شروع‌شده است.

سازندگان امیدوارند که در سه ماه اول سال آینده، اگر همه موارد طبق برنامه پیش برود، می‌توان آن را به‌صورت ایمن و موثر برای افراد آسیب‌پذیر ارائه کرد.

محققان اظهار کردند: اعتماد زیادی به نتیجه این بررسی داریم. سر منه پانگالوس‌ معاون اجرایی تحقیقات دارویی شرکت داروسازی آسترازنکا افزود: با توجه به قدرت این آنتی‌بادی‌ها برای از بین بردن ویروس در آزمایشگاه، می‌توان گفت که احتمال تاثیر آن بسیار زیاد است.

کیت بینگهام، رئیس گروه واکسن بیماری کووید- ۱۹ در انگلیس که به دنبال جلوگیری از ویروس در تمام اشکال آن است، افزود: چند صد هزار نفر در گروه‌های آسیب‌پذیر هستند که احتمالا واجد شرایط دریافت این نوع درمان خواهند بود.

داروی آنتی‌بادی، علاوه بر کمک به افرادی که نمی‌توانند واکسن بزنند، در درمان نیز بسیار سریع‌تر عمل می‌کند. حدود ۶ هفته زمان برای اثربخشی کامل واکسن‌ها نیاز است، اما درمان با آنتی‌بادی سریع‌تر خواهد بود.

از این دارو می‌توان برای محافظت فوری از افراد در مراکز مراقبتی استفاده کرد. البته با توجه به این مزایا، این دارو تنها نقش ثانویه در جلوگیری از بیماری کووید- ۱۹  دارد، زیرا گران‌تر از واکسن است و نمی‌تواند مانند بقیه موارد در هر مقداری تولید شود.

انتظار می‌رود زمانی که این دارو در دسترس باشد، هزینه درمان آنتی‌بادی بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ پوند برای هر فرد باشد و این در مقایسه با ۳۹ دلار برای اولین واکسن موثری که شرکت‌های فایزر (Pfizer) و بیوان‌تک (BioNTech) تولید کردند، بالاتر است.

با تزریق اولین داوطلب، آزمایش جهانی فاز سه دارو در منچستر آغاز شد. این آزمایش برای ۵۰۰۰ نفر که هزار نفر آن‌ها انگلیسی هستند، انجام می‌شود.

نیمی از داوطلبان بیش از ۶۵ سال و نیمی از آن‌ها در خانه‌های مراقبت زندگی می‌کنند. افراد زیر ۶۵ سال که سیستم ایمنی ضعیف دارند یا توسط کارکنان مراکز مراقبت در معرض بیماری قرارگرفته‌اند، به‌نوعی آسیب‌پذیر هستند.

آزمایش فاز سه برای ارزیابی ایمنی و اثربخشی طولانی‌مدت آنتی‌بادی به ۵۰۰۰ بیمار در سطح جهان نیاز دارد. در انگلیس، رهبران آزمایش در حال آزمایش بر روی ۱۰۰۰ بیمار هستند که به آن‌ها دارو در ۹ سایت در سراسر کشور داده می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha