• شنبه / ۱ آذر ۱۳۹۹ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99090100130
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران مطرح کرد

لزوم استمرار رزمایش مواسات و همدلی مومنانه در شرایط امروز کشور

لزوم استمرار رزمایش مواسات و همدلی مومنانه در شرایط امروز کشور

ایسنا/مازندران مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران یادآورشد: با توجه به شیوع موج جدید کووید ۱۹ در جامعه استمرار رزمایش مواسات و همدلی مومنانه در کشور امری ضروری است.

ناصر شکریان امیری ضمن گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد هفته بسیج و با اشاره به پیک جدید شیوع این ویروس در کشور و گسترش چشمگیر آمار مبتلایان و افزایش فوتی ها در کشور و جهان ، اظهارکرد: با توجه به شیوع پیک جدید این ویروس منحوس(کووید۱۹) و با توجه به تاکیدات رهبری معظم انقلاب مبنی بر استمرار فعالیت های جهادی و رزمایش مواسات و همدلی مومنانه ، تمرکز دستگاه های حاکمیتی ، دولتی و بخش های خصوصی و مردم باید در این شرایط کرونایی این اقدامات استمرار پیدا کند .

وی در ادامه با اشاره به وحدت و همدلی و تقویت مشارکت های عمومی در این شرایط حساس کشور  افزود: شرایط امروز کشور و برنامه ریزی ستاد ملی مبارزه با کرونا و تصمیم برای تعطیلی فراگیر در روزهای آینده قطعا برای بسیاری از اقشار مخنلف و ضعیف کشور مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد و استمرار فعالیت های جهادی و رزمایش مواسات و همدلی و کمک مومنانه می تواند در این شرایط، بسیار اثرگذار باشد .
عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خلق حماسه مواسات و کمک مومنانه در مرحله نخست و ایجاد ظرفیت های مردمی در این بخش، تصریح کرد: ملت بزرگ و نوعدوست ایران اسلامی در تمامی بحران ها جلوه های زیبایی از همدلی و مواسات را خلق کردند و تجربیات ۴۰ ساله ملت بزرگ ایران اسلامی در این بخش هم قطعا مفید خواهد بود و استمرار این رزمایش در کشور موجب تقویت امید و نشاط در جامعه خواهد شد .

شکریان امیری در ادامه سخنان خود با تقدیر از هیئات مذهبی ، فعالان فرهنگی و حوزه دین ، مسجدی ها و کانون های قرآنی و فرهنگی و تبلیغی ، موسسات و گروه های خیریه و نهادهای اجرایی و فرهنگی در خلق رزمایش همدلی و مواسات در شرایط کرونایی کشور خاطرنشان کرد: رهبری بارها از ملت بزرگ ایران در شرایط بحرانی کشور به ویژه در این شرایط شیوع ویروس منحوس( کووید۱۹) تقدیرکردند و فرمودندملت بزرگ ایران اسلامی در این شرایط خوش درخشیدند و این مدال افتخار بزرگی برای ایران اسلامی است .

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به ویژگی های ارزنده فعالیت های مردمی در شرایط بحرانی کشور بیان کرد: دین مبین اسلام به مسائل اجتماعی و مسئولیت های اجتماعی بسیار اهمیت داده است و تمام این همدلی ها و مشارکت های عمومی نشانه اهمیت دین داری و اخلاق مداری ملت بزرگ ایران اسلامی بوده که در هیچ جای دنیا نمی توان نمونه آن را دید و چشم جهانیان را به خود خیره کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha