به گزارش ایسنا، به نوشته نشریه "نشنال دیفنس"، ژنرال کنت ویلزباک، فرمانده نیروی هوایی آمریکا در اقیانس آرام گفت: موفقیت تسلیحات فراصوت در هدفگیری اهداف به طرز چشمگیری بالاتر از تسلیحاتی است که ما در حال حاضر در اختیار داریم.
کنگره آمریکا "ابتکارعمل بازدارندگی اقیانوس آرام" را پیشنهاد داده که بودجهای را به عملیاتها در اقیانوس آرام برای مقابله با چین اختصاص میدهد. این قانون مشابه "ابتکارعمل بازدارندگی اروپایی" است که برای مقابله با روسیه تعیین شد. نسخه قانون اختیارات دفاع ملی سنا برای سال مالی ۲۰۲۱ شش میلیارد دلار را به این ابتکارعمل اختصاص میدهد. نسخه مجلس نمایندگان آمریکا شامل اختیارات برای "ابتکارعمل اطمینان خاطر هند-آرام" است که یک بودجه ۳.۶ میلیارد دلاری را به خود اختصاص داده است.
با این حال از آنجایی که این ابتکارعمل هنوز به قانون تبدیل نشده، ژنرال ویلزباک گفت: من درصدد به روزرسانی نیروهایمان برای ابتکارعمل بازدارندگی اقیانوس آرام نیستم. من برمبنای شرایط و اوضاع و تحرکاتی که از سوی دشمنانمان میبینم، مقررات خود را وضع میکنم و آنچه را که تمایل دارم در اختیار داشته باشم، مطرح میکنم. وقتی جنگندههای اف-۲۲ و اف-۳۵ را در نظر بگیرید میبینید که ما در حال حاضر نیز از تسلیحات پیشرفتهای برخوردار هستیم. ما در این نمایش از توانایی و ظرفیت قابل توجهی برخورداریم.
وی درباره تسلیحات فراصوتی گفت: من هیچ اولویتی برای این نوع تسلیحات قائل نیستم. تا زمانی که نتوانم با سلاحی که دفاع در برابر آن دشوار است، هدفی را نابود کنم، هیچ اظهارنظری درباره هیچ نوع سلاحی نمیکنم. باید ببینم کدام نوع از سلاحها برای این کار بهترین هستند.
ژنرال ویلزباک تاکید کرد: یکی دیگر از اولویتها، سیستم "کنترل و فرماندهی مشترک تمامی مناطق" است که سنسورهای تمامی سرویسهای نظامی را به یکدیگر متصل میسازد. این سیستم دیگر از چیزهایی است که ما قطعا آن را میخواهیم. سیستمهایی وجود دارند که ما میخواهیم آنها را با متحدان و شرکایمان به اشتراک بگذاریم چرا که وقتی بتوانیم در یک شبکه مشترک حضور داشته باشیم و اطلاعاتمان را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم این کار به همافزاییمان کمک بسیاری میکند.
وی افزود: از نظر فرماندهی هوایی، چین بزرگترین تهدید آمریکاست و حتی در این زمینه از روسها پیشی گرفته است. ما به ویژه در ۱۰ سال گذشته شاهد پیشرفتهای بیسابقه نیروهای نظامی چینی بودهایم. آنها در بخش نظامی بسیار سرمایهگذاری کردهاند و به شدت ارتقاء یافتهاند.
انتهای پیام
نظرات