به گزارش ایسنا، «محمد علیاکبری» در نشست مجازی کارگروه رسانهای کرونا با موضوع همایش مجازی زیستجهان پساکرونا در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۱۰۰ مقاله علمی و در مجموع ۲۱۲ اثر به همایش ملی مجازی زیستجهان پساکرونا در دانشگاه ایلام ارسال شده که نشان از استقبال صاحب نظران از همایش است.
وی افزود: برگزاری همایش مذکور یکی از وظایف نهاد علمی میباشد که باید به آن پرداخته شود تا به واسطه این امر مهم رویداد دیگر در زمان ثبت شود.
رئیس دانشگاه ایلام ادامه داد: مجوز برگزاری مجازی زیستجهان پساکرونا با همکاری دانشگاه ایلام و وزارت علوم گرفته شده است، با توجه به وضعیت کنونی در همه حوزههای جا برای قلم زنی محور و موضوعات و پیشنهادات جدید باز است و در این راستا مباحث مختلف مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهد گرفت.
علیاکبری با بیان اینکه دنیای پسا کرونا مشکلاتی خاصی را به دنبال دارد، ادامه داد: همانطوری که جنگ هشت ساله ایران و عراق بر زندگی مردم در دوران بعد از جنگ تاثیر داشت، کرونا نیز بر همین قاعده تبعیت میکند که میتوان با قلم اصحاب رسانه از هم اکنون تمهیداتی دوران پس از کرونا اندیشیده و دیده شود.
رئیس دانشگاه ایلام بیان کرد: با توجه به ملی بودن همایش جهت داوری از اساتید، اعضای شورای سیاست گذاری و کمیته علمی دانشگاهیان تهران و منطقه استفاده شده است. همچنین در تمام محورها از اصحاب رسانه استان به عنوان داور استفاده می شود و آثار خبرنگاران توسط این افراد رصد و ارزیابی میگردد.
وی گفت: تلاش می شود بخشی از پایان نامه دانشجویان دانشگاه ایلام در رشته های علوم اجتماعی و جامعه شناسی و چه در دیگر رشته های دیگر به سمت کرونا هدایت و زمینه عینی برای آنان فراهم می شود.
وی یادآوری کرد: اجتماعی بودن این دانشگاه از اهداف و رویکرد مهم این مکان آموزشی بوده و وظیفه مسئولان رصد مسائل موجود و فراهم نمودن پاسخ است.
انتهای پیام
نظرات