• سه‌شنبه / ۲۷ آبان ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99082718502
  • خبرنگار : 30054

طرز تهیه عدس پلو مجلسی با کشمش و گوشت چرخ کرده

طرز تهیه عدس پلو مجلسی با کشمش و گوشت چرخ کرده

یکی از غذاهای بسیار محبوبی که در بین خانواده‌ های ایرانی طبخ می‌ شود و طرفداران زیادی دارد و پختن این غذا کار بسیار آسانی است عدس پلو می باشد که طرز تهیه آن بسیار راحت است؛ ولی با این وجود امکان دارد که گاهی وقتی که در جاهای مختلف این غذا را میل می کنید طعم های متفاوتی از آن را تجربه کنید.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام آف دکور، برخی از افرادی که با فوت و فن‌ های پختن عدس پلو آشنا هستند این غذا را خوشمزه تر از بقیه درست می‌ کنند. معمولاً این غذاها برای مراسم های مختلف مثل مراسمات مذهبی، نذری ها و وعده‌ های اصلی غذایی طبخ می ‌شود.

در ادامه با دستور پخت عدس پلو آشنا می شوید و با توجه به اینکه این غذا از غذاهای اصلی ایرانی است می توان آن را در دسته چلو و پلوها قرار دهید. برای پختن عدس پلو تقریبا نیم ساعت زمان احتیاج است و حدود نیم ساعت تا یک ساعت وقت نیاز دارید تا عدس پلو بپزد و دم بکشد.

مواد لازمی که در ادامه برای تهیه عدس پلو مشاهده می کنید برای ۴ نفر در نظر گرفته شده و اگر بخواهید این غذا را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با رعایت کردن نسبت بین مواد، مقادیر آن را تغییر دهید تا طعم نهایی مطلوب و دلچسب باشد.

مواد لازم برای تهیه عدس پلو

برنج : سه پیمانه

عدس : دو پیمانه

پیاز ریز و سرخ شده : دو عدد 

گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم

کشمش : به مقدار لازم 

خلال پسته و بادام : نصف فنجان

خلال هویج : نصف فنجان 

کره : به مقدار لازم

طرز تهیه عدس پلو

در اولین مرحله برای تهیه عدس پلو باید تصمیم بگیرید که عدس‌پلو به صورت آبکشی باشد یا کته؛ که معمولاً برای مراسمات رسمی تر و مهمانی هایی که مجلسی تر باشد عدس پلو را به صورت آبکشی تهیه می‌کنند و به عنوان ته دیگ هم از کاهو، سیب زمینی یا نان استفاده می‌کنند. یا می توانید دمی درست کرده و اجازه دهید از خود غذا ته دیگ ببندد.

در ادامه دستور پخت عدس پلو آبکشی را مشاهده می کنید که برای این کار باید از چند ساعت قبل برنج را به تعدادی که گفته شده بشویید و داخل آب و نمک زیاد خیس کنید و سه تا چهار ساعت اجازه دهید که خیس بخورد.

سپس باید عدسی را که از قبل خیسانده­ اید و چندین بار آب آن را عوض کرده اید داخل قابلمه‌ای بریزید و اجازه دهید که بپزند.

تعویض آب عدس برای گرفتن نفخ حبوبات است و توصیه می شود. وقتی که عدس ها پختند، قبل از اینکه له شوند و وا بروند آنها را از روی حرارت برداشته و سپس یک ماهیتابه روی گاز بگذارید و کمی روغن داخل آن بریزید و وقتی که روغن ها داغ شد پیازها را درون آن ریخته و تفت بدهید.

وقتی که پیازها طلایی رنگ شدند باید در این مرحله گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

بعد برنجی که از قبل خیس کرده بودید را برداشته و آب آن را بیرون بریزید و درون یک قابلمه ریخته و روی شعله گاز قرار دهید، وقتی که آب جوشید و برنج به اندازه دلخواه رسید آن را آبکش کنید و سپس عدس را هم به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.

برای تزیین عدس پلو می توانید داخل یک ماهیتابه کمی کره بریزید و وقتی که ذوب شد کشمش را اضافه کرده و کمی تفت دهید و مقداری زعفران و برنج هم داخل آن ریخته و تفت دهید و برای تزیین روی دیس عدس پلو بگذارید.

عدس پلو مجلسی

برای تهیه عدس پلو مجلسی بهتر است برنج را به صورت آبکش تهیه کنید و برای تزیین نیز از گوشت چرخ کرده و کشمش استفاده کنید و کمی برنج زعفرانی لابلای آن بریزید تا ظاهر دلچسب تری به ظرف غذای خود بدهید.

عدس پلو با گوشت چرخ کرده

برای تهیه عدس پلو هم می توانید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید و آن را به صورت گلوله هایی داخل روغن تفت دهید و بعنوان تزیین روی غذا قرار دهید و یا عدس پلو را با کشمش میل کنید و یا از هر دو با هم استفاده کنید.

عدس پلو با کشمش

عدس پلو با کشمش غذای مورد علاقه خیلی از افراد است، اما درست کردن همین کشمش برای تزیین عدس پلو فوت و فنی دارد که مهمترین آن این است که نباید اجازه دهید روغن بیش از حد داغ شود و بعد کشمش را بریزید چون در این صورت کشمش ها باد می‌کند و طعم خود را از دست می دهد و وقتی که کمی روغن گرم شد کشمش را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

نکات عدس پلو نذری

برای تهیه عدس پلو نذری باید نکات مختلفی مدنظر قرار گرفته شود که یکی از آن ها رعایت تناسب بین مقدار عدس و حجم برنج است، طوری که نه غذای شما خیلی خلوت و ساده باشد و نه خیلی پر عدس باشد و از موادی که گفتیم هم می توانید برای تزیین عدس پلو نذری استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دستور پخت عدس پلو در مجله آشپزی آف دکور

شما می‌توانید با مراجعه به مجله آشپزی آف دکور به آدرس offdecor.com/cook لیستی از دستور پخت و طرز تهیه غذاهای ایرانی و بین‌المللی را در دسته ‌بندی‌ های مختلف غذای ایرانی، پیش‌غذا، سالاد، کیک و شیرینی و غذای بین‌الملل را مشاهده کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha