مرتضی ممیزی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: طی هفت ماهه گذشته درج نکردن قیمت، گرانفروشی و کمفروشی، بیشترین تخلفات ثبت شده توسط اصناف استان زنجان است که در ماههای گذشته گرانفروشی در رتبه اول قرار داشت ولی به طور میانگین همواره درج نکردن قیمت بر روی کالا بیشترین تخلف اصناف زنجان در سالهای گذشته است.
وی با اشاره به موضوع احتکار، افزود: ۳۲ پرونده احتکار نیز به این ادارهکل وارد شده که احتکار قند و شکر بیشترین فراوانی را دارد و پس از آن در رتبه دوم احتکار کالاهای اساسی خانوار از قبیل حبوبات، برنج روغن و ... است که ۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال از جرایم این تخلفات وصول شده است.
این مسئول ادامه داد: طی هفت ماهه امسال ۲۳۵۰ پرونده در حوزه کالاها و خدمات به تعزیرات حکومتی استان وارد شده که ۴۴۳ مورد آن در حوزه قاچاق کالا و ارز و ۱۲۷ مورد آن نیز در حوزه بهداشت بوده که از سرجمع این پروندهها ۷۶ میلیارد ریال جریمه وصول شده است. بیشترین مجازات حوزه کالا و خدمات به ترتیب جریمه نقدی ۲۵۳۲ مورد، ضبط کالا ۲۲۲ مورد، جبران خسارت وارده به شاکی ۹۲ مورد و الزام به عرضه و فروش کالای احتکار ۳۶ مورد بوده است.
ممیزی تصریح کرد: بازرسیهای سرزده از انبارهای نگهداری کالا در استان زنجان تداوم دارد و با محتکران به جد برخورد و اموال احتکار شده با نرخ دولتی به مردم عرضه میشود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان یادآور شد: پیشگیری از احتکار و نقش آن در اقتصاد بسیار موثر است؛ چراکه احتکار اقتصاد را دچار آسیب میکند، بنابراین باید راه احتکار بسته و در سال «جهش تولید» با این معضل به جد برخورد شود. متاسفانه پارسال پروندههای احتکار تشکیل شده زیاد بود و بیشترین اقلام احتکار شده نیز مربوط به لوازم بهداشتی بوده است.
انتهای پیام
نظرات