• یکشنبه / ۲۵ آبان ۱۳۹۹ / ۲۰:۵۸
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99082517341
  • خبرنگار : 50212

امام جمعه ساوه: مبارزه با کرونا مردمی شود

امام جمعه ساوه: مبارزه با کرونا مردمی شود

ایسنا/مرکزی امام جمعه ساوه قطع زنجیره اتصال کرونا را در گرو تدابیر عالمانه حاکمیت و مشارکت حداکثری مردم دانست و افزود: باید مبارزه برای از بین بردن و شکست کروناویروس مردمی شود.

حجت‌الاسلام سیدابراهیم حسینی امروز یکشنبه ۲۵ آبان ماه در جلسه هماهنگی آغاز فعالیت‌های قرارگاه مردمی جهاد، سلامت و بهداشت در محلات شهرستان ساوه با محوریت مساجد که در مسجد انقلاب ساوه برگزار شد با تاکید بر مردمی کردن کار مبارزه با بیماری کروناویروس اظهار کرد: مساجد در طول انقلاب مرکز اعزام به جبهه و کانون دفاع از نظام بودند و باید کلیه فعالیت‌ها نظیر مبارزه با ویروس کرونا با محوریت مردم به مساجد واگذار شود.

وی به بهره گیری از ظرفیت بسیج در مبارزه با کرونا تاکید کرد و افزود: بسیج یعنی نیروی مردمی که با فعالیت‌های مسجد محور می‌تواند در مواقع بحران نظیر شیوع بیماری کروناویروس به مقابله با آن بپردازد.

رئیس قرارگاه جهاد، سلامت و بهداشت شهرستان ساوه افزود: از بین ۵۰ مسجد شهرستان قریب به ۲۰ مسجد فعال برای مقابله با کروناویروس انتخاب شدند و با مسئولیت امامان جماعات با تشکیل جلسات در محلات و مساجد با بهره گیری از ظرفیت هیئات مذهبی و موکب‌ها فعالیت خود برای مهار کرونا آغاز خواهند کرد.

وی تصریح کرد: پس از پیام رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر ورود نیروهای داوطلب مخلص و جوانان  مومن و صالح به میدان، بار دیگر کار جهادی با مشارکت حداکثری مردم آغاز شد و با هدایت قرارگاه جهاد، سلامت و بهداشت تلاش خواهند کرد تا از سرایت این ویروس جلوگیری کرده و منجر به قطع زنجیره انتقال شوند.

در ادامه فرمانده سپاه ناحیه ساوه گفت: بسیج در کنار دانشکده علوم پزشکی با هم افزایی در قرارگاه جهاد، سلامت و بهداشت با تامین نیروی انسانی و سازماندهی گروه های جهادی در ۱۹ محله ساوه با محوریت مساجد شروع بکار خواهد کرد تا شهرستان از وضعیت سیاه خارج شود.

سرهنگ پاسدار حجت الله دستجانی افزود: در این طرح امامان جماعت، فرماندهان قرارگاه محله‌ها و پایگاه‌های مقاومت به عنوان دبیر اجرایی این قرارگاه مردمی  در کنار معتمدین و مردم با سه رویکرد حمایتی با اهدای بسته‌های معیشتی، مراقبتی با هدف خدمت رسانی به افرادی که درگیر شدند و نیاز به کمک دارند و غربالگری و رویکرد نظارتی فعالیت خواهند کرد.

وی گفت: در محله‌ها باید افراد دلسوز و توانمند به میدان آیند تا ضمن ضدعفونی محلات، اهدای بسته‌های معیشتی، قرنطینه محلات و رسیدگی به حال مبتلایان با نظارت دقیق و هماهنگ بتوانند این ویروس منحوس را شکست دهند.

سرهنگ دستجانی با تاکید بر اینکه مساجد به عنوان سنگر اول مبارزه با کرونا باید کارکردهای فرهنگی و اعتقادی خود را حفظ کنند، تصریح کرد: متصدیان شهرستانی هم حامیان قرارگاه محلی هستند تا با ظرفیت حداکثری الگویی از کار جهادی را به منصه ظهور برسانند.

همچنین معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: قرارگاه سلامت محله محور طرحی برای ارتقای بهداشت محلات است و به دنبال برهم زدن بازی این ویروس در جامعه است.

دکتر نعمتاله عزیزی افزود: فوت روزانه ۴۵۰ نفر واقعیتی غیر قابل انکار است و موجب داغدار شدن روزانه ۴۵۰ خانوار می شود و برای برون رفت از این وضعیت باید آحاد مختلف مردم به میدان آیند و بازوی حوزه سلامت برای شکست بیماری کووید ۱۹ شوند.

وی با اشاره به تشکیل کمیته‌های قرارگاه جهاد، سلامت و بهداشت گفت: رهگیری و مراقبت، حمایت و قرنطینه خانگی، پایش و نظارت در سایه آموزش و اطلاع رسانی را کمیته های این قرارگاه است. حمایت همه جانبه مانع از طولانی شدن این بیماری خواهد شد تا شرایط دشوار اقتصادی حاکم بر جامعه و التهاباتی که متوجه کشور شده است فروکش کند.

در این نشست امامان جماعت و اعضای قرارگاه به بیان دیدگاه ها و نظرات خود برای فعالیت تاثیرگذار قرارگاه جهاد، سلامت و بهداشت پرداختند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha