• شنبه / ۲۴ آبان ۱۳۹۹ / ۱۶:۱۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99082416312
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان خبر داد:

کاهش ۲۱ درصدی بارش ها در استان اصفهان

کاهش ۲۱ درصدی بارش ها در استان اصفهان

ایسنا/اصفهان مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اعلام کرد: میانگین بارش ها در استان اصفهان از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون تقریبا ۱۳.۶۲ میلی متر بوده که نسبت به میانگین بلندمدت ۲۱ درصد کاهش داشته است.

منصور شیشه فروش در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اولین بارش سال زراعی جدید در پنج شنبه گذشته در استان اصفهان، اظهار کرد: این اولین بارش سال زراعی جدید بود که از مهرماه شروع شده که تا امروز (شنبه_۲۴ آبان ماه نیز کمابیش در سطح استان ادامه داشت.

وی با بیان اینکه بیشترین بارش ها مربوط به شهرستان سمیرم بود، گفت: این جبهه بارش زا شمالی و جنوبی بود و به همین خاطر بیشتر مناطق جنوبی استان را دربر گرفت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در خصوص میزان بارش های ثبت شده در استان از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون، گفت: از ابتدای مهر ماه در سمیرم ۶۴ میلی متر، خوانسار ۴۹ میلی متر، داران ۲۱ میلی متر، نطنز ۱۸، فریدونشهر ۱۸، گلپایگان ۱۸، اردستان ۱۶، میمه ۱۴، خور و بیابانک ۱۰، کاشان ۷، شهرضا ۷، نائین ۷، چادگان ۵ و اصفهان ۴.۹ میلی متر بارش ثبت شده است، همچنین در نجف آباد ۲، ورزنه ۲ و فرودگان نیز ۲ میلی متر بارش گزارش شده است.

وی اعلام کرد: میانگین بارش های استان اصفهان از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون تقریبا ۱۳.۶۲ میلی متر بوده که نسبت به میانگین بلندمدت ۲۱ درصد کاهش داشته است.

۶ روز هوای پاک در آبان ماه

شیشه فروش در ادامه به پایداری هوا در آبان ماه جاری اشاره و خاطرنشان کرد: همانگونه که اداره کل هواشناسی استان از ابتدای مهرماه پیش بینی کرده بود که بارش های پاییز امسال با تأخیر و کاهش همراه است، پایداری و سکون هوا پیش بینی می شد. براین اساس از ابتدای آبان ماه تاکنون ۶ روز هوای سالم داشتیم.

وی یادآور شد: بارندگی های دو روز گذشته باعث تخلیه آلایندگی های تجمیع شده شد و وضعیت هوای امروز اصفهان سالم بود، اگرچه پیش بینی اداره کل هواشناسی کاهش میزان بارش ها نسبت به میانگین بلندمدت است. همچنین در موج بارندگی اخیر هم در غرب و منابع آبی استان بارش کمتری رخ داد که به سامانه های بارشی جهانی ارتباط دارد.

۳۰ اسکان اضطراری در جاده های استان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه معمولا با وقوع اولین بارش، سطح جاده ها لغزنده می شود، گفت: طی ۲ روز گذشته ۳۰ مورد اسکان اضطراری در جاده های استان داشتیم که بیشتر در منطقه سمیرم بود، ضمن اینکه جاده سی سخت در استان کهکیلویه و بویراحمد به پادنا به خاطر یخ زدگی و پیگشیری از حوادث موقتا مسدود شد.

وی به وقوع باد شدید شب جمعه گذشته در ونک سمیرم اشاره کرد که منجر به سقوط درخت بر روی شبکه برق و قطعی یک ساعته برق شد و افزود: در شهر اصفهان هم چند تصادف اتفاق افتاد، این درحالی است که پیش از این از پلیس راهنمایی و رانندگی استان و معاونت حمل و نقل شهرداری اصفهان خواسته بودیم بررسی فنی از وضعیت محورهای پرتصادف انجام دهد و در این راستا حدود ۶۶ محور در شهر اصفهان با سابقه تصادف پیش بینی شد.

شیشه فروش با اشاره به انجام اقداماتی همچون ایجاد شیار، نصب تابلوهای هشدار، ایجاد دیوار حائل، دیوار بتنی و نیوجرسی در محورهای حادثه آفرین شهر اصفهان از سوی شهرداری، گفت: یک بار دیگر از شهرداری و پلیس راهنمایی و رانندگی استان خواسته شده نقاط پرحادثه در شهر را بررسی کنند و اقداماتی در جهت رفع خطر این نقاط به صورت ویژه انجام دهند.

فعالیت ۴۲ راهدارخانه و آکاده باش نیروهای راهداری

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به فعالیت ۴۲ راهدارخانه و استقرار نیروهای راهداری در سطح استان همزمان با سرمای هوا و وقوع بارش ها، گفت: ۷۰ گردنه کوچک و بزرگ در استان وجود دارد، همچنین ۵۰ درصد راه های استان برف گیر هستند، به همین منظور نمک و شن و سوخت در راهدارخانه ها تعبیه شده، ۵۵۰ دستگاه ماشین آلات راهداری با ۷۵۰نیرو در جاده ها مستقر شده و پایگاه های فوریت های پزشکی و هلال احمر تا پایان زمستان فعال شده اند.

وی با اشاره به فعالیت یک بالگرد هلال احمر در استان برای کمک رسانی به حوادث، گفت: مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان نیز ۲۰۰ پایگاه جاده ای و یک فروند بالگرد دارد که ۴۰ پد بالگرد برای آن در استان پیش بینی شده و از این تعداد ۲۴ پد بالگرد در استان افتتاح شده و مابقی در حال پیگیری است تا بتوانند سریع تر در حوادث جاده ای امدادرسانی کنند.

شیشه فروش با بیان اینکه بیش از ۳ هزار کیلومتر رودخانه در استان وجود دارد، گفت: پیش بینی های لازم در صورت وقوع بارندگی و طغیان رودخانه ها همزمان با فصل سرما و وقوع بارندگی ها انجام شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری همچنین خواستار پیش بینی تدابیر لازم برای منابع آبی استان از سوی وزارت نیرو شد و گفت: وزارت جهاد کشاورزی نیز می بایست اجرای طرح های مصرف بهینه آب را تقویت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha