دومین دوره این طرح امسال با مشارکت 25 هزار کانون فرهنگی هنری مساجد در سراسر کشور از 22 آبان شروع شده و به مدت 90 روز و تا 22 بهمن ادامه خواهد داشت.
سه شبستان "فرهنگ"، "هنر" و "نوآوری" سه عنوان اصلی برنامههای این طرح هستند که 12 رواق شامل دانش، نور، کتاب، همدلی، رسانه، سرود، نمایش، فیلم، قلم، کارآفرینی، فناوری و ترنج را زیرمجموعه خود دارند و ذیل این 12 رواق نیز 40 برنامه طراحی و تهیه شده است.
حجت الاسلام افشین کلات پور مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد کرمانشاه در گفت و گو با ایسنا با اشاره به شروع این طرح در کرمانشاه همزمان با اجرای آن در سراسر کشور، گفت: این طرح از 22 آبان ماه همزمان با سراسر کشور در کرمانشاه کلید خورده و تلاش دارد تا کرمانشاه را همپای دیگر استان های کشور در زمینه فرهنگ و هنر در فضای مجازی قوی کند.
وی افزود: در این طرح 567 کانون فرهنگی و هنری مساجد استان با بیش از 30 هزار عضو مشارکت دارند و طی این 90 روز می کوشند تا در برنامه های تدوین شده شرکت کرده و به تولید محتوا در فضای مجازی بپردازند.
کلات پور تصریح کرد: فضای مجازی در شرایط شیوع کرونا اهمیتی دوچندان یافته و امروزه باید همه ما در این فضا حضور پیدا کرده و با تولید محتوا به مناسب سازی هرچه بیشتر آن کمک کنیم.
وی به تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه اهمیت فضای مجازی اشاره کرد وافزود: طرح "ایران قوی" در حقیقت لبیکی به فرمایشات ایشان است و باید نیروهای انقلابی بیش از پیش به عرصه فضای مجازی ورود کنند.
این مسئول به حضور کم رنگ بچه های انقلابی در فضای مجازی اشاره کرد و افزود: همین امر موجب شده دشمنان این فضا را مصادره به مطلوب کنند و باید با طرح های اینچنینی حضور بچه های انقلابی را در این فضا پررنگ تر کنیم.
وی با بیان اینکه در پایان طرح از کانون های فرهنگی و هنری برتر کشور تجلیل می شود، گفت: علاوه بر این شرایطی اندیشیده شده تا اختراعات و اکتشافات هم در این طرح به ثبت برسد و علاقمندان می توانند طرح های اختراعی خود را در سامانه بارگذاری کنند و در اسرع وقت به آن رسیدگی خواهد شد.
کلات پور با بیان اینکه در کنار اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد، امکان حضور مردم عادی هم در این طرح فراهم است، گفت: علاقمندان برای شرکت در این طرح و برنامه های آن می توانند به آدرس www.fahma.org مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات