• چهارشنبه / ۲۱ آبان ۱۳۹۹ / ۲۲:۰۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99082114764
  • خبرنگار : 71145

بایدن در اولین تماس تلفنی خود به جانسون هشدار داد

بایدن در اولین تماس تلفنی خود به جانسون هشدار داد

جو بایدن از اولین تماس تلفنی خود با بوریس جانسون به عنوان رئیس جمهوری منتخب ایالات متحده آمریکا، برای فشار بیشتر به انگلیس در مورد برنامه‌های بریگزیت استفاده کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از یورونیوز، جو بایدن که از روز دوشنبه تماس با رهبران جهان از جمله امانوئل ماکرون رئیس جمهوری فرانسه، آنگلا مرکل صدراعظم آلمان، مایکل مارتین نخست‌وزیر ایرلند و بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس را آغاز کرده، در گفت‌وگوی تلفنی خود با رهبر حزب محافظه‌کار بریتانیا و طرفدار جدایی این کشور از اتحادیه اروپا، موضوعات مختلفی از جمله تغییر آب و هوا و همه‌گیری کرونا را به بحث گذاشته و همزمان حمایت خود را از «پیمان جمعه نیک» اعلام کرده است.

پیمان جمعه نیک یا پیمان بلفاست در سال ۱۹۹۸ میلادی با میانجی‌گری بریتانیا بین طرف‌های درگیر در ایرلند شمالی بسته شد تا به درگیری‌های مذهبی در آنجا که طی سه دهه بیش از ۳۶۰۰ کشته برجای گذاشته بود، پایان دهد.

جو بایدن که یک آمریکایی-‌ایرلندی کاتولیک است، دوبار در گفت‌وگوهای روز دوشنبۀ خود با بوریس جانسون، موضوع بریگزیت و ارتباط آن با ایرلند شمالی را مطرح کرده و هشدار داده که طرح لندن برای بریگزیت نباید «پیمان جمعه نیک» را که صلح را به جزیره ایرلند برگردانده، تحت تاثیر قرار دهد.

بنا بر اعلام دفتر نخست‌وزیری بریتانیا، جانسون نیز در پاسخ اطمینان داده است که اجرای بریگزیت به گونه‌ای باشد که این پیمان آسیبی نبیند.

گفت‌وگوی آنها پس از انتشار پیام تبریک توییتری بوریس جانسون خطاب به جو بایدن انجام شد؛ پیام تبریکی که با یک گاف سیاسی همراه بود. زیرا در شکل ظاهری آن خطاهایی بود (از جمله تغییرات در فونت‌ها) که نشان می‌داد در واقع نسخه اولیه آن چیز دیگری بوده و احتمالا برای تبریک پیروزی دوباره دونالد ترامپ تنظیم شده است.

بایدن پیش از این در ماه سپتامبر نیز هشدار داده بود که طرح جانسون برای بریگزیت ممکن است توافق صلح در ایرلند شمالی را به خطر بیندازد و اعلام کرده بود که اگر جانسون از مسیر پارلمان بریتانیا به دنبال اجرایی کردن طرح خود باشد، آنگاه او نیز از توافق بر سر معاملات تجاری آمریکا-بریتانیا خودداری خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۱ ۲۳:۰۷

نوشته اید «جو بایدن که یک آمریکایی-‌ایرلندی کاتولیک است». اینها را از کجا در میاورید؟ وای خدای من! این چه نحوه ی روزنامه نگاری است؟ واقعا در الفبا هم می لنگید. پدربزرگ پدربزرگش سال 1832 در ایرلند به دنیا آمده و در 18 سالگی به امریکا مهاجرت کرده. جو بایدن هم همیشه به ریشه های ایرلندیش اشاره می کند خصوصا زمانی که به عنوان معاون باراک اوباما به ایرلند سفر کرده بود. ولی ایرلندی نیست. واقعا شما سواد و شعور مخاطبتان را در چه حد پایین تصور می کنید؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۲ ۰۱:۵۷

ماشالله روحیه مداخله گرانه هنوز داخل و رفع ور جوع نکرده به دیگران امر ونهی می کنه مثل این که روحیه ترامپ در او اثر کرده

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۲ ۰۴:۰۵

he is not johnson & johnson is the major healthy problem that i am not agree with it so nor johnson neither johnson & johnson is the problem ... be sure both of them are lovely and friendly

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۳ ۰۹:۴۴

بسیارعالی