• سه‌شنبه / ۲۰ آبان ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99082013581
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

توسط دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد رونمایی شد؛

پیگیری بیماران بهبودیافته از کرونا با سامانه مراقبت از راه دور

پیگیری بیماران بهبودیافته از کرونا با سامانه مراقبت از راه دور

ایسنا/اصفهان سامانه مراقبت از راه دور ویژه پیگیری بیماران مبتلا به کووید ۱۹ ترخیص شده، توسط یک شرکت دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد رونمایی شد.

این سامانه حاصل تلاش پژوهشگران مرکز تحقیقات توسعه علوم پرستاری و مامایی و مرکز تحقیقات مه داده دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد است که در قالب یک اپلیکیشن بر روی تلفن های همراه نصب می شود و در برخی از بیمارستان های منتخب اصفهان اجرا خواهد شد.

دبیر علمی همایش ملی «تولید دانش سلامتی در مواجهه با کرونا و حکمرانی در جهان پساکرونا» امروز (سه شنبه-۲۰ آبان ماه) در آیین افتتاحیه این همایش که به صورت مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به آمار بالای بیماران مبتلا به کرونا در کشور به ویژه در استان اصفهان، نیاز به پیگیری وضعیت بیماران ترخیص شده در مرحله قرنطینه خانگی وجود دارد.

مریم مقیمیان گفت: بخشی از بیماران موج سوم کرونا درمان های مورد نیاز را از مراکز درمانی دریافت کرده اند و هم اکنون دوران تحت حاد و یا نقاهت خود را در منزل سپری می کنند و این افراد از طرفی همچنان ناقل بیماری هستند و ضروری است به صورت تخصصی تحت نظر قرار گرفته و با ارائه شرح حال روزانه، برنامه های مراقبتی دریافت کنند تا علاوه بر اینکه از انتشار بیماری جلوگیری شود، عوارض بیماری نیز به حداقل برسد.

وی افزود: با سامانه مراقبت از راه دور ویژه پیگیری بیماران، می توان به صورت تخصصی به ارائه مشاوره روزانه به بیماران پرداخت.

دبیر علمی همایش ملی «تولید دانش سلامتی در مواجهه با کرونا و حکمرانی در جهان پساکرونا» در ادامه توضیح این سامانه، تصریح کرد: در این سامانه مشاوران (پزشکان و پرستار) به بررسی بیمار و ارائه مشاوره می پردازند. با اختصاص بیمار به مشاور توسط ادمین سامانه، مشاور به طور روزانه توسط اپلیکیشن با بیمار ارتباط تلفنی یا پیامکی برقرار کرده و مشاوره های روزانه بیمارمحور را به صورت منظم و متوالی ارائه می دهد.

به گفته مقیمیان، نرم افزار سامانه شامل سه بخش وب سایت مدیریت مراقبت راه دور از بیماران (پنل مدیریت بیماران و مشاوران)، اپلیکیشن موبایل ارائه خدمات مراقبت از راه دور (مربوط به مشاور) و اپلیکیشن موبایل استفاده از خدمات مراقبت از راه دور( مربوط به بیمار) است.

دبیر علمی همایش ملی «تولید دانش سلامتی در مواجهه با کرونا و حکمرانی در جهان پساکرونا» اظهار کرد: اطلاعات بیماران ترخیص شده در سامانه تحت وب وارد می شود و با نصب اپلیکیشن مراقبت بر روی تلفن همراه بیماران، افراد به سامانه متصل می شوند. اپلیکیشن مشاور بر روی تلفن همراه مشاورین نصب و به سامانه متصل می شود و مشاور محتوای مشاوره را در سیستم مکتوب می کند.

مقیمیان اضافه کرد: امکان ارائه آمارهای دوره ای در خصوص نوع، تعداد مشاوره و ... وجود دارد و بیماران نیز می توانند در صورت نیاز با مشاور تماس بگیرند.

به گزارش ایسنا، نخستین همایش ملی «تولید دانش سلامتی در مواجهه با کرونا و حکمرانی در جهان پساکرونا» ۲۰ و ۲۱ آبان ماه به همت مرکز تحقیقات توسعه علوم پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد و تحت حمایت پایگاه استنادی جهان اسلام و سیویلیکا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد در حال برگزاری است.

این همایش در موضوع اصلی دستیابی به دانش سلامتی و با ١٠ محور بین‌رشته‌ای نظام سلامت از جمله علوم پزشکی، مدیریت، حقوق، روانشناسی، محیط زیست، سبک زندگی، فنی مهندسی، تجارب تاریخی بحران و بیماری در جهان، آموزش، پژوهش و فناوری برگزار می شود.

همچنین در آیین افتتاح این همایش، تفاهم نامه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد با سازمان تامین اجتماعی به امضا رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha