• پنجشنبه / ۱۵ آبان ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99081509763
  • خبرنگار : 71496

روسیه تصمیم سراج برای کناره‌گیری نکردن از نخست‌وزیری لیبی را منطقی دانست

روسیه تصمیم سراج برای کناره‌گیری نکردن از نخست‌وزیری لیبی را منطقی دانست

معاون وزیر خارجه روسیه تصمیم فائز سراج، نخست وزیر دولت وفاق ملی لیبی در پس گرفتن استعفایش را برای اینکه خلأیی در این کشور ایجاد نشود، عاقلانه و منطقی دانست.

به گزارش ایسنا، میخائیل بوگدانف، معاون وزیر خارجه روسیه امروز (پنج‌شنبه) در گفت‌وگو با خبرگزاری اسپوتنیک روسیه اظهار کرد: بسیاری از لیبیایی‌ها و حتی نمایندگان خارجی از او خواستند از تصمیم خود برای استعفا منصرف شود تا خلأیی در حاکمیت این کشور به وجود نیاید، سراج از ابتدا گفته بود بر این اساس که فردی وجود خواهد داشت که قدرت به او منتقل شود و هرگز خلأیی ایجاد نخواهد شد، قصد دارد اواخر اکتبر استعفا دهد.

بوگدانف در ادامه تاکید کرد: این مساله منطقی و عاقلانه است.

معاون وزیر خارجه روسیه افزود: در آینده قرار است همایشی برای گفت‌وگوی ملی لیبی در تونس برگزار شود که در آن مسایل مربوط به بازسازی ساختار سیاسی و ایجاد برخی نهادهای ریاستی ظرف مدت یک سال و نیم جهت برگزاری انتخابات مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

او افزود: با توجه به اینکه سراج در دو منصب ریاست شورای ریاستی و ریاست دستگاه ملی لیبی مشغول فعالیت است، اگر در حال حاضر برخی هیئت‌های دولتی در تونس ایجاد شوند، روشن خواهد شد قدرت به چه کسی و چه طرفی منتقل خواهد شد.

سراج پیشتر اعلام کرده بود، استعفای خود را پس می‌گیرد تا خلأ سیاسی ایجاد نشود.

طبق گزارش پایگاه العربیه، سراج پس از دیدارهایی با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه و هاکان فیدان، رئیس دستگاه اطلاعات ترکیه از استعفای خود منصرف شد.  

سراج اواسط سپتامبر گذشته از قصد خود برای تحویل پستش به کمیته اجرایی جدید نهایتا تا اواخر اکتبر خبر داده بود.

از سودی دیگر، یک منبع در پارلمان لیبی اعلام کرد، نشست‌های کمیته ۱۳ به تعیین یک رویکرد کلی درباره شورای عالی لیبی و پارلمان ختم شد.

این منبع تاکید کرد، فردا برای شرکت در نشست‌های همایش نهم نوامبر به تونس سفر خواهند کرد.

دو طرف در مورد رویکرد کلی درباره اسامی کاندیداهای ریاس شورای عالی لیبی و دولت توافق کردند و توافق نهایی در همایشی که هیئت سازمان ملل برای حمایت از لیبی بر آن نظارت دارد، انجام خواهد شد.

مراکش در این هفته میزبان نشست‌های جدید دو هیات شورای عالی لیبی و پارلمان لیبی با هدف بحث و بررسی و توافق نهایی در مورد پست‌های قانون اساسی بود که کمیته‌های ۵+۵ پیش از این درباره آنها توافق کرده بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha