• چهارشنبه / ۱۴ آبان ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 99081409086
  • منبع : نمایندگی سمنان

سیر صعودی مرگ و میرهای کرونایی در سمنان/ ممنوعیت عزا و عروسی در استان

سیر صعودی مرگ و میرهای کرونایی در سمنان/ ممنوعیت عزا و عروسی در استان

ایسنا/سمنان رئیس ستاد استانی مقابله با کروناویروس و استاندار سمنان از روند صعودی مرگ و میرهای کرونایی در استان سمنان خبر داد و گفت: برگزاری هرگونه تجمع و برنامه در هر سطحی با تراکم بالای افراد و مجالس ترحیم و عزا و عروسی تا اطلاع ثانوی مطلقا ممنوع است.

علیرضا آشناگر، ۱۴ آبان در جلسه ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا استان از روند صعودی ابتلا به بیماری و مرگ و میر بر اثر کرونا در استان و قرار گرفتن این استان در وضعیت بحرانی خبر داد و اظهار کرد: برگزاری مراسم با تجمع بالای افراد، مطلقا ممنوع است و با برگزار کنندگان به صورت جدی برخورد خواهد شد و فرمانداران نیز موظفند تا با برگزاری هرگونه اجتماع و در هر سطحی به صورت جدی و با همکاری نیروی انتظامی ورود و برخورد کنند.

 با بیان اینکه برگزاری برنامه‌های افتتاحی چه در سطح مسئولین استانی و چه در سطوح کشوری و وزرا، از مباحثی است که زمینه شیوع بیماری را افزایش می دهد، گفت: نیاز است تا برنامه ها با کمترین افراد و با رعایت پروتکل های بهداشتی و برای کاهش خطرات به صورت ویدئو کنفرانسی و با رعایت فاصله های بهداشتی به دور از تراکم ‌بالای افراد برگزار شود و برگزاری هرگونه مراسم، تجمع و برنامه با تراکم بالای افراد و مجالس عروسی، عزا و ترحیم در سطح استان، مطلقا ممنوع است.

وی ادامه داد: گزارش‌های مختلفی از برگزاری مجالس عروسی همزمان با ورود به ماه ربیع الاول با استفاده از سالن های پذیرایی اعلام می شود که نیاز است تا در شهرستان های استان محدودیت‌ها در این زمینه به صورت جدی اعمال و مورد نظارت و اجرا قرار گیرد و نیروی انتظامی به دور از هیچ‌گونه ملاحظه‌ای، با برگزاری این‌گونه مجالس در سطح استان در تالارهای پذیرایی و مراکز مختلف از قبیل باغ ها، به صورت جدی برخورد کند.

رئیس ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا استان سمنان خاطرنشان کرد: مراسم و مجالس ترحیم نیز همانند مجالس شادی، از محل‌های تجمع افراد است که نیاز است تا در این حوزه نیز کنترل ها از سوی فرمانداران در سطح شهرستان ها صورت گیرد.

استاندار سمنان تاکید کرد: مراکز درمانی و بیمارستان‌های استان نیز به صورت جدی مسئول هستند تا از ورود افراد غیرمسئول و غیر درمانی به بخش های کرونا به صورت جدی جلوگیری کنند و اجازه حضور به هیچ فردی به غیر از کادر درمان به بخش های آی سی یو و کرونا داده نشود.

آشناگر تصریح کرد: در استان زیرساخت بسیار مطلوبی برای ارائه خدمات دولت الکترونیک وجود دارد و نیاز است تا پیگیری انجام شود و این خدمات در دسترس عموم مردم قرار گیرد.

وی اضافه کرد: دستگاه‌های خدمات رسان و به خصوص بانک‌ها نیز به منظور کاهش شیوع بیماری و حفظ و سلامت مردم، نسبت به ارائه خدمات خود به صورت الکترونیکی و غیر حضوری اقدام کنند.

استاندار سمنان ضمن تاکید بر رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی از سوی مردم استان برای کاهش شیوع بیماری و دست‌یابی به مرحله تثبیت و کنترل این بیماری، گفت: در صورت نیاز و ارزیابی‌های مثبت، راه‌اندازی مراکز نقاهتگاهی در سطح استان در دستور کار قرار بگیرد و تجهیز بیمارستان‌ها نیز انجام شود تا مردم عزیز و شریف استان دغدغه‌ای در حوزه درمان نداشته باشند.

ابتلا به کرونا در استان سمنان در مسیر صعودی قرار دارد

استاندار سمنان گفت: امروز و بر اساس گزارش‌ها و آمار، روند ابتلا به کرونا و نرخ‌ مرگ و میر ناشی از این بیماری در استان سمنان، در مسیر صعودی قرار دارد.

آشناگر با بیان اینکه از تمامی تلاش‌ها و اقدامات کادر درمانی و پزشکی در دو دانشگاه علوم پزشکی استان، تقدیر و تشکر دارم و این تلاش‌ها به نوعی از مصادیق بارز ایثار همانند مدافعان امنیت و رزمندگان دوران دفاع مقدس است که از جان مردم حفظ و حراست می کنند، گفت: علی رغم تمام اقدامات در این حوزه، شاهد هستیم که امروز مجددا به دلیل رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی و بی‌توجهی به دستورات مراکز بهداشتی، شاهد رسیدن به آمارهای موج اول بیماری در استان هستیم و بر تعداد بیماران اضافه شده و در وضعیت روند صعودی ابتلا به بیماری و مرگ و میر بر اثر این ویروس در استان هستیم.

وی ادامه گفت: اقدامات مقابله‌ای با کرونا، کاری پرهزینه است و در عین حال پوشش بیمه‌ای نیز برای افراد جامعه در نظر گرفته شده و نیاز است تا زمینه‌های اجرایی پوشش بیمه ای برای مردم استان در دستور کار قرار داده شود تا هزینه های بیماری به حداقل برسد.

آشناگر افزود: به منظور هماهنگی و تسریع در اجرای مصوبات ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا، قرارگاه عملیاتی مقابله با بیماری کرونا در ذیل ستاد مقابله با کرونا در کشور تشکیل و مسئولیت آن بر عهده وزیر کشور قرار گرفت و متناظر آن در استان ها استانداران و شهرستان ها فرمانداران مسئولیت اجرا را بر عهده دارند.

وی با بیان اینکه همانطور که در گذشته نیز تاکید و اعلام شد، هیچ‌گونه اجتماعی به عنوان جشن، عزا و مراسم‌های مذهبی اجازه برگزاری در استان نخواهد داشت، خاطرنشان کرد: فرمانداران به عنوان نماینده دولت، مسئول مستقیم حُسن اجرا یا اجرای نامطلوب مصوبات ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا بوده و باید در این خصوص اهتمام ویژه داشته باشند و قطعا تخلف در این حوزه به هیئت تخلفات اداری ارجاع خواهد شد.

رئیس ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا استان سمنان بر نظارت جدی و ویژه تری در حوزه اجرای مصوبات ستاد ملی و استانی کرونا در سطح استان تاکید کرد و گفت: این نظارت‌ها بر دستگاه های اجرایی و خدمات رسان با تشکیل قرارگاه عملیاتی در کشور، در دستور کار قرار خواهد گرفت و قطعا در صورت بروز تخلف، با مدیران متخلف به صورت جدی برخورد خواهد شد.

وی همچنین از پرداخت معوقات و کارانه های مورد درخواست کادر درمانی با دستور رئیس جمهور و مصوبه ستاد ملی کرونا خبر داد.

استاندار سمنان اظهار کرد: تجهیز پاکبانان در سطح شهرها به دستکش و ماسک، از وظایف اصلی و جدی شهرداری‌هاست و نیاز است تا شهرداری‌ها از محل بودجه مجموعه خود در این امر ورود کرده و موارد و مسائل لازم بهداشتی برای پاکبانان را تامین نمایند که در صورت کوتاهی در این حوزه تخلفات به هیئت اداری ارجاع خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha